301945047_159273500089902_6572426544898112674_n

Sztárvendégek buliznak három napon át az Érdi Pikniken

301945047_159273500089902_6572426544898112674_n

Sztárvendégek buliznak három napon át az Érdi Pikniken

Ma délutántól vasárnap késő estig csapatják, a 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken a 15 órai kapunyitás után gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket. Fellépnek az érdi táncosok, illetve a Metronóm dobiskola, majd 19 órától a felnőtteknek szóló események következnek – ismertette az Érd FM 101.3 reggeli műsorában Wolf Katalin, a szervező Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója.

Péntek este érkezik a ManGoRise, a zenekar ízléses átjáró az underground és a mainstream pop zene közt, a reggae-dancehall ritmusok és a popzene ötvözésé, lazaság és életöröm, tökéletes alapozás kora este.

Ezt követően a két lemezlovas, Bárány & Jovan izgalmas fúzióban hozza el nekünk a DARK BLUE PARTY elképesztő funky hangulatát. A Dark Blue Party nevét az a mixlemez sorozat adta, amely Bárány Attila és DJ Jován zenei válogatásait foglalja magában. Az egykori legendás Fortuna Club hangulatát idéző zenei anyag a funky slágerek kedvelőinek és minden táncoslábú bulizónak igazi csemege.

Az érdi piknik szombaton reggel pihentető, felfrissítő közösségi jógafoglalkozással startol, amelybe bárki bekapcsolódhat. A délelőtt a gyerekprogramoké. Lesz gyerekszínház és interaktív bűvészshow. Délutánra gasztroshow-val is készülnek, hiszen a piknik legfontosabb része az evés.

Az esti ráhangolásra Németh Sándor Magyar Salsa Bajnok által vezetett Karibi Tánc Klub tart egy kis bemutatót és csábít közös táncolásra mindenkit.

Az Érdi Piknik sztárvendége lesz a pörgős beszédű rapper, aki a Best of Geszti formációval lép színpadra szeptember 3-án 20 órától. Geszti Péter az ÉrdMost kérdésére elmondta: hatalmas bulit csapnak Érden, ahol a Rapülőktől, a Jazz+Az-on át az elmúlt évek formációinak legnépszerűbb dalait is előadják.

– Lesz elektro, funky, rap és minden ami Geszti. Az a célunk, hogy jól megtáncoltassuk a közönséget és ahogy szoktam mondani, az a célom, hogy mindenki boldogabban menjen haza, mint ahogy odajött – fogalmazott Geszti Péter.

Majd késő estétől a PARÁDÉ MEMORIES csapata a kétezres évek elejére repít vissza minket és a legendás BUDAPEST PARÁDÉ hangulatát idézik meg a kertbe, az utazást vezetik: Peat Jr, Náksi Attila és DJ Thomka.

Az érdi piknik harmadik napja ugyancsak a gyerekeknek szóló foglalkozásokkal indul, de – mint a főszervező elmondta – a felnőttek számára szintén számos színvonalas programot kínál a vasárnap is.

Reggel egy fergeteges hangulatú zumbázásra várnak mindenkit Halász Zsolttal, hogy erőt adjon az egész napos pörgéshez. A délelőtt újra a kicsiké, CsiriBú zenés gyerekműsor és Kalap Jakab koncert majd kistáncosaik mutatkoznak be. Délután feszesebb ritmusok irányába indulunk meg, emellett egy különleges vendég is lesz: a Harley-Davidson® Budapest, nem csak egy csodaszép motort állítanak ki vasárnap, de egész hétvégén kint lesznek és adnak nekünk egy kis ízelítőt a Harley életérzésből, a faházuknál pedig belekóstolhatunkk majd az amerikai sörökbe és burgerekbe.

A modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabillyjükkel Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel az ’50-es évek rockabilly slágereit.

Ezt követően az estére való bemelegítést a FAQ zenekar biztosítja. F.A.Q. 2018-ban alakult egyszerű rock felállással, – dob, gitár, basszusgitár és ének – Budapesten ennek ellenére a 4 tagból hárman érdiek. Plusz kötődés városunkhoz, hogy a zenekar basszus gitárosa Babucs Miklós az elmúlt jó néhány évben „meghatározó emléket” készített sok érdi számára, az általa alapított Tattoo & Piercing szalonban sokan gazdagodtak testékszerrel és tetoválással.

A záró este fő fellépője – immár több mint másfél évtizedes zenekar – élete hamisítatlan rock’n’roll menetelés, az underground közeg füstös kiskocsmáiból és klubjaiból az ANNA &THE BARBIES a nagyszínpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve továbbra is önmagát adja, kivétel nélkül mindig és mindenhol.

A szervezők a Facebookon azt írták, hogy az első Piknik tapasztalatait levonva, belátták: a múzeumkert befogadó- és teljesítőképessége véges. Ez nem csak a látogatói létszám, hanem a kertet érő egyéb rendezvény okozta terhelés tekintetében is igaz. Így a biztonság, a programok és a rendezvényt követő helyreállítás miatt úgy döntöttek, hogy a következő múzeumkerti Piknik belépőjegyes lesz.

Az adott napon és adott időszakban az értékesített napijegyek darabszáma a kert befogadóképessége szerint alakulnak.

Aki biztosra szeretne menni, annak lehetősége van 3 napos bérletet váltani, így az ő belépése garantált, és a pénztárnál elkerülheti az esetleges sorban állást, várakozást. A szervezők ígérik: a bérlettel rendelkezők a rendezvény teljes időtartama alatt, a jegy beváltását követően, a kapott karszalaggal külön a részükre biztosított kapun, korlátlanul léphetnek be- és ki a rendezvény területére. És ha a jegyvásárláskor feliratkoztak a hírlevélre, és ezzel elfogadták a játékszabályzatot, akkor részt vesznek a vasárnapi tombola sorsoláson!

Jegyek:
elővételben 3 napos bérlet – 2500 Ft egységesen (szeptember 1-ig!)
az alábbi linken: https://szepesmk.jegyx1.hu/esemeny/2894/erdi-piknik-2-0
A helyszínen 2022. szeptember 2. 15 órától válthatók majd napi belépők, a múzeumkert szabad kapacitásának függvényében. Gyermekeknek 14 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés.

Evés, ivás, repohár a Pikniken

Péntektől vasárnapig tart az Érdi Piknik a múzeumkertben, ahol a szuper programok mellett evés-ivás is várja az érdeklődőket, ráadásul a környezetvédelem jegyében újrahasznosítható poharakból fogyaszthatunk.

Evés- ivás az ÉRDI PIKNIK 2.0! Kinél? Hol? Mit? 😄
1. Bar coffee – specialty kávé/csavaros fagyi/üdítők/gyümölcs préslevek/Panyolai Pálinkák
2. Harley Davidson – hamburger, sörök, üdítők
3. Buki Pince – borok, röviditalok, üdítők
4. CSEHvegő Kézműves Söröző – kisüzemi cseh sörök
5. Köleses Sör – A SÖRKolbászkerítés hekk/sült kolbász/házi hot-dog és ház töpörtyű krémes kenyér/ köleses sör és üdítők
6. Mojito Box – longdrinkek, rum alapú koktélok
7. Fast Food – gyros/juhtúrós lepény/pljeskavica /faszénen sült ételek/üdítők, csapolt sör
8. Királyi Marcipán Desszert – kézműves marcipán desszertek
9. Joe Papa Healthy Food – vega és mentes ételek
10. Festal Étterem és Hennessy Club– rántott és egytálételek (pörköltek-sültek, körettel és savanyúsággal)
11. Infó és RePohár Pont
12. Kürtös Kunyhó – kürtös kalács, üdítők
13. Gyümölcsbor Kuckó – gyümölcsborok, jégkásák, natúr gyümölcsökkel vagy gyümölcs borokkal
14. Cruising Cuisine – pulled pork szendvics/hot-dog/Pármai és Serrano sonkás szendvicsek friss parasztkenyérrel/házi szörpök, üdítők
15. Rétes és Gyümölcs Kuckó
16. Jegypénztár és Főbejárat
17. Bérlet beváltás és bérletes külön bejárat

 

Fotó: Érdi Piknik

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email