egigero_220809

Hamarosan nyit az Ég-Ígérő óvoda

egigero_220809

Hamarosan nyit az Ég-Ígérő óvoda

Pár hét, és megnyitja kapuit a gyermekek előtt az Ég-Ígérő Érdligeti Református Óvoda, ahol hat csoportban 150 gyermeket nevelnek majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jómagam bő fél éve jártam utoljára az épületben, ahol akkor még javában a belső munkálatoknál tartottak. Az épület azóta elkészült, nyár elején megtörtént az átadás-átvétel, s az elmúlt hónapokban megérkeztek a bútorok és a játékok is – utóbbiak az érdiek felajánlásából.

A kerti játszóeszközök a helyükre kerültek, kizöldült a fű is – a tereprendezésben, füvesítésben sok szülő is részt vett -, most, augusztus első harmadában már csak az intézmény előtt futó járdát kell kialakítani – ez a munka is megkezdődött már, az önkormányzat finanszírozásában.

Az intézményt Literáty Zoltán református lelkész mutatta meg az ÉrdMost stábjának. Tekintsék meg Önök is Érd legújabb óvodáját, ami mintegy 850 millió forintos forrásból, a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjának keretében épült fel, az önkormányzat által 2019-ben biztosított telken. Az ovi az Érdligeti Református Egyházközség fenntartásában működik majd.

 

Augusztus 28-án, vasárnap délután 17 órakor  hálaadó istentiszteletet tartanak az óvoda udvarán, amelyen mindenkit szeretettel látnak.

Operatőr: Bredák Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email