20220804_181303

Felemás mérleg hazai környezetben

20220804_181303

Felemás mérleg hazai környezetben

Két nap alatt két edzőmérkőzést játszott az Érd női kézilabdacsapata itthon. Az elsőt magabiztosan nyerték, a másodikon minimális különbséggel maradtak alul Paróczy Sáráék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A múlt héttől már hazai környezetben készülnek az Érd NB I-es női kézilabdázói. Horváth Roland együttesének augusztusi naptárában öt felkészülési találkozó szerepel, melyből kettőn már túl is van. Mindössze 24 óra leforgása alatt összecsapott a gárda a másodosztályú Komárommal, majd az Érdhez hasonlóan élvonalbeli MTK Budapesttel.

A két hazai összecsapás közül az elsőn magabiztos, hétgólos győzelmet aratott az előző szezont tizenkettedik helyen zárt alakulat. A 31-24-es sikerből Kopecz Barbara nyolc góllal vette ki a részét, de Fekete Bozsana, Sztankovics Réka és Puskás Lilla is hozzájárult négy-négy góllal a találkozó behúzásához.

Bő fél nappal később ismét kézilabdázástól volt hangos az Érd Aréna. Ezúttal az MTK volt az ellenfele Hadfi Grétáéknak. Az erősebb ellenfél nehezebb mérkőzést is eredményezett, amelyen végig jól tartotta magát a vendéglátó. Hiába kezdett jobban a budapesti csapat, az első félidő végén, 17-16-os állásnál az Érd állt jobban. A szoros csata folytatódott a második félidőben is, melynek végén a kék-fehérek örülhettek: minimális különbséggel, de győzni tudtak 33-32-re. Ezúttal is Kopecz Barbara volt a legeredményesebb hazai játékos tizenegy góllal.

Az Érd számára ez volt a második és harmadik edzőmérkőzés a 2022/2023-as szezonrajt előtt: az elsőn, még a mátraházi edzőtábor zárásaként 32-26-ra maradt alul az Alba Fehérvárral szemben. Augusztusban további három felkészülési összecsapás vár Kántor Kamilláékra, mielőtt szeptember elején elrajtol az új idény az NB I-ben.

Női felkészülési mérkőzés:
Érd – Komáromi VSE 31-24

Érd – MTK Budapest 32-33

Az augusztusi menetrend:
2022. augusztus 10., 16:00 Érd – Praktiker-Vác
2022. augusztus 17, 15:30 Praktiker-Vác – Érd
2022. augusztus 25. 16:00 Érd – Kispest

(Fotó: Pecsuvácz Péter)

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email