tankonyvek2_1890815

Jótékonysági tanszergyűjtés Tárnokon

A karácsonyi cipős doboz sikerén felbuzdulva jótékonysági tanszergyűjtést szervez a tárnoki Heinrich Antal Ház és Könyvtár a tárnoki alsó tagozatos gyerekek számára. A gyűjtés célja, hogy mindegyik évfolyamból legalább 10 diáknak tudjanak segíteni.

Az adományokat augusztus 25-ig a Heinrich Antal Házban lehet leadni hétfő, szerda, péntek 8:00-tól 16:00 óráig, kedden és csütörtökön pedig 8:00-tól 18:00 óráig.

Hallgassa meg interjúnkat a tárnoki tanszergyűjtésről!

Koósné Haris Edina, a Tárnoki Köszi Kft. ügyvezetője rádiónknak elmondta, hogy a tárnoki iskolától kaptak tanszerlistát, hogy pontosan mire van szüksége diákoknak a szeptemberi iskolakezdéshez. A tanszereken kívül örömmel veszik, ha iskolatáskákat is visznek nekik, ezekből a használt, de jó állapotú táskákat is elfogadják. A fennmaradó adományokat pedig az iskola fogja szétosztani, hiszen a tanárok tudják, kinek mire van szüksége.

 

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email