benzin-pl8piyu410vrybpy7pxwiq740tjl41vzqc6pvf7tuo

Változnak a tankolási szabályok a MOL-nál

Mostantól a normál kútoszlopon a járművekbe legfeljebb 50 litert lehet tankolni (az eddigi 100 liter helyett) - áll az Érd Médiacentrumhoz eljuttatott MOL-közleményben.

„A MOL célja az, hogy a kormányrendelet betartása mellett minden vásárlónak biztosítsa a kiszolgálását és a töltőállomások zavartalan
működését” – írják.

Ha a fogyasztó magyar forgalmi engedéllyel rendelkező autóba tankol, hatósági árat fizet. Amennyiben benzinkannába tankol, akkor piaci árat kell fizetnie. „Ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy amennyiben gépjárművük benzintankja mellett külső edényzetbe is tankolnak, azt a benzintankba történő tankolástól elkülönítve, a tankolás vételárának rendezését követően szíveskedjenek megtenni.”

Ha a sofőr a egyszerre tankol a gépjármű üzemanyag-tartályába, illetve a kannába, „úgy a tankolás teljes mennyiségére a töltőállomáson feltüntetett piaci árat kellene fizetni”.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email