LP_8840 copy

A jövő közlekedése megérkezett Érdre

LP_8840 copy

A jövő közlekedése megérkezett Érdre

Közösségi autómegosztás a SHARE NOW-val Érden! Mostantól saját autó nélkül is könnyedén útnak indulhatunk, az autómegosztó cég ugyanis Érd egy részét is felvette a városhatáron kívüli Külső Zónái közé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ma még sokaknak álomszerű, hogy olyan világban éljünk, ahol nincs szükség többé saját autóra, csak kiválasztunk egy nekünk tetsző autót a telefonunk segítségével, néhány kattintással lefoglaljuk, beszállunk, és anélkül jutunk el úticélunkra, hogy saját tulajdonú gépkocsit kellene fenntartanunk, magas szerviz- és biztosítási költségeket, autópályadíjat, és drága üzemanyagköltségeket fizetve. Pedig a változás már elindult, ez a szolgáltatás pedig már Érden is elérhető!

A használathoz csak meg kell nyitni a SHARE NOW alkalmazást a telefonunkon, meg kell keresni a legközelebbi autót és már indulhatunk is!

A SHARE NOW Európa vezető közösségiautó-megosztója. Jelenleg 16 európai városban van jelen közel 11 000 autóval, amelyből 2 900 teljesen elektromos. 4 városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, ezzel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 2019 április óta több, mint 440 – BMW, Mercedes-Benz, MINI, Peugeot, Fiat és smart márkájú – autóból álló flottával áll a felhasználók rendelkezésére. A Fiat 500 már 67 Ft/perctől elérhető (SHARE NOW Pass25 előfizetéssel).

A közösségi autómegosztás új korszakot nyit a közlekedésben. Csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, és élhetőbbé teszi a városokat, hiszen egy közösségi autóval akár 7-10 saját tulajdonú gépkocsi is kiváltható. Így kevesebb a forgalmi dugó, és több a szabad parkolóhely. Ugye milyen jól hangzik?
Érd önkormányzata folyamatosan dolgozik az olyan fenntartható, környezettudatos megoldásokon, amivel kényelmesebbé teheti a lakók mindennapjait, így a SHARE NOW külső zónája a mai naptól Érden is elérhető az önkormányzattal való együttműködés keretében!

Mostantól saját autó nélkül is könnyedén útnak indulhatunk, az autómegosztó cég ugyanis Érd egy részét is felvette a városhatáron kívüli Külső Zónái közé.

A SHARE NOW legmagasabb igényeket kielégítő autóival a hét bármely napján néhány kattintásra vagy egy autótól. A szolgáltatás 2022. június 8-án estétől tesztüzemben érhető el Érden.

A szolgáltatásról még többet a csütörtök reggeli Bundáskenyérben osztunk meg hallgatóinkkal az Érd FM 101.3-on.

Hogyan használhatom a SHARE NOW-t?
Regisztrálj ingyenesen az ERD1000 kuponkóddal és szerezz 1000 vezetési kreditet.
1. Töltsd le a SHARE NOW alkalmazást
2. Nyomd meg a „Regisztráció” gombot
3. Add meg személyes adataid
4. Alul látni fogsz egy kérdést: „Van promóciós kódod?” – Add meg az ERD1000 kuponkódot
5. A regisztráció véglegesítéséhez töltsd fel a jogosítványod és állítsd be fizetési profilod
6. Készen is vagy!
A beváltás feltételei: Az ERD1000 kupon a regisztráció során használható fel, 2022. július 31-ig, a beváltást követően 30 napig felhasználható.
Ha a kupon beváltásával kapcsolatban problémád merülne fel, keresd a SHARE NOW-t a kozpont@share-now.hu e-mail címen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email