LP_8840 copy

A jövő közlekedése megérkezett Érdre

Közösségi autómegosztás a SHARE NOW-val Érden! Mostantól saját autó nélkül is könnyedén útnak indulhatunk, az autómegosztó cég ugyanis Érd egy részét is felvette a városhatáron kívüli Külső Zónái közé.

Ma még sokaknak álomszerű, hogy olyan világban éljünk, ahol nincs szükség többé saját autóra, csak kiválasztunk egy nekünk tetsző autót a telefonunk segítségével, néhány kattintással lefoglaljuk, beszállunk, és anélkül jutunk el úticélunkra, hogy saját tulajdonú gépkocsit kellene fenntartanunk, magas szerviz- és biztosítási költségeket, autópályadíjat, és drága üzemanyagköltségeket fizetve. Pedig a változás már elindult, ez a szolgáltatás pedig már Érden is elérhető!

A használathoz csak meg kell nyitni a SHARE NOW alkalmazást a telefonunkon, meg kell keresni a legközelebbi autót és már indulhatunk is!

A SHARE NOW Európa vezető közösségiautó-megosztója. Jelenleg 16 európai városban van jelen közel 11 000 autóval, amelyből 2 900 teljesen elektromos. 4 városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, ezzel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 2019 április óta több, mint 440 – BMW, Mercedes-Benz, MINI, Peugeot, Fiat és smart márkájú – autóból álló flottával áll a felhasználók rendelkezésére. A Fiat 500 már 67 Ft/perctől elérhető (SHARE NOW Pass25 előfizetéssel).

A közösségi autómegosztás új korszakot nyit a közlekedésben. Csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, és élhetőbbé teszi a városokat, hiszen egy közösségi autóval akár 7-10 saját tulajdonú gépkocsi is kiváltható. Így kevesebb a forgalmi dugó, és több a szabad parkolóhely. Ugye milyen jól hangzik?
Érd önkormányzata folyamatosan dolgozik az olyan fenntartható, környezettudatos megoldásokon, amivel kényelmesebbé teheti a lakók mindennapjait, így a SHARE NOW külső zónája a mai naptól Érden is elérhető az önkormányzattal való együttműködés keretében!

Mostantól saját autó nélkül is könnyedén útnak indulhatunk, az autómegosztó cég ugyanis Érd egy részét is felvette a városhatáron kívüli Külső Zónái közé.

A SHARE NOW legmagasabb igényeket kielégítő autóival a hét bármely napján néhány kattintásra vagy egy autótól. A szolgáltatás 2022. június 8-án estétől tesztüzemben érhető el Érden.

A szolgáltatásról még többet a csütörtök reggeli Bundáskenyérben osztunk meg hallgatóinkkal az Érd FM 101.3-on.

Hogyan használhatom a SHARE NOW-t?
Regisztrálj ingyenesen az ERD1000 kuponkóddal és szerezz 1000 vezetési kreditet.
1. Töltsd le a SHARE NOW alkalmazást
2. Nyomd meg a „Regisztráció” gombot
3. Add meg személyes adataid
4. Alul látni fogsz egy kérdést: “Van promóciós kódod?” – Add meg az ERD1000 kuponkódot
5. A regisztráció véglegesítéséhez töltsd fel a jogosítványod és állítsd be fizetési profilod
6. Készen is vagy!
A beváltás feltételei: Az ERD1000 kupon a regisztráció során használható fel, 2022. július 31-ig, a beváltást követően 30 napig felhasználható.
Ha a kupon beváltásával kapcsolatban problémád merülne fel, keresd a SHARE NOW-t a kozpont@share-now.hu e-mail címen.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email