betoro

Parkvárosiak figyelem, betörők járnak arra!

Az egyik érdieket tömörítő Facebook csoportban olvasható bejegyzés szerint Érd-Parkvárosban betörők ólálkodnak, amit több kommentelő megerősített. Csőzik László polgármester levelet írt az ügyben a Rendőrségnek és a Polgárőrségnek.

A poszt írója az Ács utcát, a Zengő utcát valamint az Asztalos utcát említi és a bejegyzés szerint legalább három fő járja a területet. A hírt több hozzászóló is megerősítette, van, aki azt írja, hozzájuk is becsengetett az egyikük, így ellenőrizték, hogy van-e otthon valaki.

Csőzik László polgármester reagált a posztra, azt írja, le hivatalos levelet írt a Rendőrségnek és a Polgárőrségnek is az ügyben az imént,  ennek tartalmát be is másolta hozzászólásként:

 

“Tisztelt Kapitány Úr!
Tisztelt Elnök Úr!
A hétvégén a Facebook érdi közösségi csoportjaiban többen jelezték, hogy Fenyves-Parkvárosban – közelebbről az Ács, az Asztalos és Zengő utcák környékén – gyanúsan viselkedő személyeket láttak, akik állítólag a kertekbe is bementek, illetve figyelő tevékenységet végeztek.
Kérem, hogy a Rendőrség és a Polgárőrség alakítsa ki, illetőleg erősítse meg a szóban forgó utcák és tágabb környékük intenzívebb ellenőrzését, hogy meg tudja előzni az érdiek vagyona elleni bűncselekmények elkövetését.
Dr. Csőzik László
polgármester”

a fotó illusztráció

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email