betoro

Parkvárosiak figyelem, betörők járnak arra!

betoro

Parkvárosiak figyelem, betörők járnak arra!

Az egyik érdieket tömörítő Facebook csoportban olvasható bejegyzés szerint Érd-Parkvárosban betörők ólálkodnak, amit több kommentelő megerősített. Csőzik László polgármester levelet írt az ügyben a Rendőrségnek és a Polgárőrségnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A poszt írója az Ács utcát, a Zengő utcát valamint az Asztalos utcát említi és a bejegyzés szerint legalább három fő járja a területet. A hírt több hozzászóló is megerősítette, van, aki azt írja, hozzájuk is becsengetett az egyikük, így ellenőrizték, hogy van-e otthon valaki.

Csőzik László polgármester reagált a posztra, azt írja, le hivatalos levelet írt a Rendőrségnek és a Polgárőrségnek is az ügyben az imént,  ennek tartalmát be is másolta hozzászólásként:

 

„Tisztelt Kapitány Úr!
Tisztelt Elnök Úr!
A hétvégén a Facebook érdi közösségi csoportjaiban többen jelezték, hogy Fenyves-Parkvárosban – közelebbről az Ács, az Asztalos és Zengő utcák környékén – gyanúsan viselkedő személyeket láttak, akik állítólag a kertekbe is bementek, illetve figyelő tevékenységet végeztek.
Kérem, hogy a Rendőrség és a Polgárőrség alakítsa ki, illetőleg erősítse meg a szóban forgó utcák és tágabb környékük intenzívebb ellenőrzését, hogy meg tudja előzni az érdiek vagyona elleni bűncselekmények elkövetését.
Dr. Csőzik László
polgármester”

a fotó illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email