foter_dron-5

Ki lesz az ötven szerencsés?

Június elsején délután négy órakor sorsolják ki a közösségi gyűlés résztvevőit. Érd város közösségi oldala élőben közvetíti az eseményt.

A közelmúltban tízezer érdi lakos kapott meghívót az önkormányzattól Érd első közösségi gyűlésére. Azok közül, akik tegnap éjfélig regisztráltak, sorsolnak ki ma ötven lakost, akik két hétvégén át tanácskoznak majd és fogalmaznak meg ajánlásokat a városvezetésnek arra nézvést, hogyan alakítsanak ki Érd és az itt élők számára egy élhetőbb, zöldebb jövőt.

A sorsolás június elsején négy órakor lesz, Novák Péter közreműködésével, az esemény élőben követhető a város közösségi oldalán.

Az ötven résztvevőt úgy sorsolják ki, hogy korcsoportra, nemre, iskolai végzettségre és Érd városrészeit tekintve is reprezentatív legyen a minta.

A közösségi gyűlésről korábban itt és itt írtunk.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email