simonpuszta_gyereknak_NLKK_fb_220521

Simonpusztán is lesz gyereknap!

simonpuszta_gyereknak_NLKK_fb_220521

Simonpusztán is lesz gyereknap!

Május 29-én, vasárnap 11 órától többek között kisállat simogatóval, népi játszótérrel, családi vetélkedővel, sétalovagoltatással és egy családi mesemusicallel várják az érdeklődőket Simonpusztára, a Nemzeti Lovaskultúra Központban rendezett Gyermeknapra!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bőséges kínálat közül válogathat, aki a térségben szeretne gyereknapozni, hiszen május 28-án a Szepes Gyula Művelődési Központ a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében Mini Muri a kertben névvel tartja meg a városi gyermeknapot 9.30 és 18 óra között, ezzel párhuzamosan az Érdnyugat Egyesület 14 és 18 óra között a Hargitai utcai Bóbita játszótéren és környékén várja a gyermekeket színes programokkal. 

Május 29-én, vasárnap, Tárnokon, az Egészségház parkolójában rendezi meg a helyi gyermeknapot a Tárnoki Közösségi Színtér 10 és 16 óra között, míg Diósdon ugyancsak május 29-én, vasárnap 14 órától várják a családokat a Gárdonyi kertbe.

Simonpusztán május 29-én 11 órától kezdődnek a programok és egész nap tartanak. Lesz kézműves vásár és foglalkozás, kisállat simogató, népi játszótér hagyományos népi fajátékokkal, sétakocsikázás, sétalovagoltatás, istállólátogatással egybekötött interaktív bemutató, gyerekeknek mókás lovaglás, lovastorna, lovasoktatási nyílt nap, simonpusztai betyárkodás, játékos ügyességi családi vetélkedő és lovasbemutató is. 16 óra és 17 óra között rendezik meg a Simonpuszta szépe ló szépségversenyt, amely után 17.30-tól pedig A gonosz mostoha című családi mesemusicalt adja elő a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház.

A simonpusztai gyermeknap részleteiről ide kattintva olvashat!

kiemelt kép: acebook.com/nemzetilovaskulturakozpont/

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email