tarnokigyereknap_220518

Buborékfoci, csillámtetkó és habparty is lesz a tárnoki gyermeknapon

2022. május 29-én, 10 és 16 óra között az Egészségház parkolójában rendezi meg a Tárnoki Gyermeknapot a Tárnoki Közösségi Színtér.

10 órától légvárakkal, fa játszóparkkal, minigolffal, bohóccal, buborékfocival és aszfaltrajzolással várják a gyermekeket, akik 10 és 12 óra között egy rendőrautót is kipróbálhatnak.

10.30 és 11.15. között Hajnal Máté ad interaktív bűvészshowt, 11.30 és 15 óra között pedig csillámtetoválásokat kérhetnek a gyermekek, 12 és 15 óra között pedig buborékfújót kapnak ajándékba.

15 órától pedig habpartyt tartanak.

A gyermeknapon a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, a Nita Dekor, Kövesi Liza, Hazafi Gál Zsuzsanna „Legótábor”, a Mancs a kézben Egyesület és a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete állít standot.

A programokon való részvétel ingyenes!

Érden a Szepes Gyula Művelődési Központ a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében rendezi meg a városi gyereknapot, de a Bóbita játszótéren és környékén az Érdnyugat Egyesület is színes programokkal várja a fiatalokat és szüleiket.

forrás: facebook.com/tarnokikozossegiszinter

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email