erdnyugat_bobitagyereknap_220509

A Bóbita játszótéren is lesz gyereknap

Május 28-án 14 és 18 óra között a Bóbita játszótéren és környékén (Hargitai utca) színes programokkal várja a gyermekeket az Érdnyugat Egyesület gyermeknap alkalmából.

Az Érdnyugat Egyesület az ugrálóvárra, a gyermeknapi fotózásra és minden résztvevő gyermeknek egy-egy hotdogra adományokat is elfogad.

Lesz többek között meseolvasás, aszfaltrajz verseny, perecevő verseny és kötélhúzás is, illetve a napot egy minidiszkó zárja, de lesz kézműveskedés is, amikor zoknikból gyárthatnak manókat a gyermekek, de a szervezők azt kérik, a résztvevők zoknikat is hozzanak magukkal.

Kitértek arra is, hogy várják önkéntesek jelentkezését a kézműves programok vezetéséhez, az ugrálóvár mellé, illetve az aszfaltrajz versenyhez.

Az adományokat az Érdnyugat egyesület a Parkvárosi Parádéra és a fenntartási költségekre fordítja.

További részletek ide kattintva!

Egyébként május 28-án a Szepes Gyula Művelődési Központ a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében szervezi meg a városi gyermeknapot, melynek részletes programját ide kattintva tekintheti meg! 

kiemelt kép: facebook.com/erdnyugat

További cikkeink

Érd fosszilis kibocsátása két fontos részből tevődik össze: a fűtésből eredő kibocsátásból, ami százötvenezer tonna évente, és a közlekedésből, ami harmincezer tonna.

A megemlékezést az I. világháborús emlékműnél (Ófalu, Hősök tere) tartják május 29-én, 10 órakor. Megemlékező beszédet mond Dr. Csőzik László, Érd polgármestere.

További cikkeink

Két érdi civil szervezet is 700-700 ezer forintot nyert a Szülő 2022-es pályázaton.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email