erdnyugat_bobitagyereknap_220509

A Bóbita játszótéren is lesz gyereknap

erdnyugat_bobitagyereknap_220509

A Bóbita játszótéren is lesz gyereknap

Május 28-án 14 és 18 óra között a Bóbita játszótéren és környékén (Hargitai utca) színes programokkal várja a gyermekeket az Érdnyugat Egyesület gyermeknap alkalmából.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdnyugat Egyesület az ugrálóvárra, a gyermeknapi fotózásra és minden résztvevő gyermeknek egy-egy hotdogra adományokat is elfogad.

Lesz többek között meseolvasás, aszfaltrajz verseny, perecevő verseny és kötélhúzás is, illetve a napot egy minidiszkó zárja, de lesz kézműveskedés is, amikor zoknikból gyárthatnak manókat a gyermekek, de a szervezők azt kérik, a résztvevők zoknikat is hozzanak magukkal.

Kitértek arra is, hogy várják önkéntesek jelentkezését a kézműves programok vezetéséhez, az ugrálóvár mellé, illetve az aszfaltrajz versenyhez.

Az adományokat az Érdnyugat egyesület a Parkvárosi Parádéra és a fenntartási költségekre fordítja.

További részletek ide kattintva!

Egyébként május 28-án a Szepes Gyula Művelődési Központ a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében szervezi meg a városi gyermeknapot, melynek részletes programját ide kattintva tekintheti meg! 

kiemelt kép: facebook.com/erdnyugat

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email