foter2

Vitalitás, Átlépések, vásár, kézilabda

Mozgalmas lesz a szombat május 21-én Érden, hiszen Vitalitásnap, kiállításmegnyitó, díjugratóverseny, szezonzáró kézilabdamérkőzés és Magyarok Érdi Vására is lesz.

Május 21-én ismét Vitalitás-nap lesz a Szepes Gyula Művelődési Központban. Előadások, szűrések, tanácsadás várja az érdeklődőket.

Az eseményről részletesen ide kattintva tájékozódhat! 

Előadások a nagyszínpadon:
11.00: Alvásproblémák más szemmel
12.00: Fogászati góc – a csendesen megbúvó ellenség…
13.00: Cukrom, cukrom, mondd meg nékem…
14.00: Előadás a nőket érintő problémákról (inkontinencia, székrekedés, aranyér, meddőség…) előtérben a megelőzés és a kismedence regenerálása
15.00: Hogy állunk az egészségünkkel?
16.00: Növényi étrend? Természetesen!

 

Május 21-én, szombaton a közelgő gyereknap köré szerveződik a Magyarok Érdi Vására a város főterén, ahol ez alkalomból számos kísérőprogrammal is készülnek a szervezők már reggel 9 órától.

Az esemény részleteiről ide kattintva olvashat bővebben!

 


 

Május 21-én, szombaton 15 órakor nyílik meg László Emőke Átlépések című kiállítása a Parkvárosi Közösségi Házban (2030 Érd, Gépész utca 14.). László Emőke kiállítását Jahoda Róbert építész nyitja meg. A megnyitón Csurkulya József cimbalmon működik közre.

Részletek ide kattintva!

 


 

Május 21-én, 18 órától a Moyra-Budaörs Handball ellen vívja a K&H női kézilabda liga 2021/22-es idényének utolsó mérkőzését az ÉRD. Bár a Horváth Roland vezette narancsmezesek és a Buday Dániel által irányított újonc Budaörs is már biztossá tette bennmaradását, ennek ellenére is izgalmas térségi rangadóra van kilátás az ÉRD Arénában, hiszen hazai győzelem esetén a felek helyet cserélnének a tabellán.

K&H női kézilabda liga, 26. (utolsó) forduló
05.21., 18.00: ÉRD–Moyra-Budaörs Handball

 


Május 21-én, szombaton 8 órakor kezdődik a Magyar Póni Klub Szövetség szervezetésében egy Póni Klub verseny Simonpusztán, a Nemzeti Lovaskultúra Központban, ahol huszonkét különböző kategóriában küzdenek meg egymással a pónis díjugratók.

Az esemény részletei ide kattintva érhetőek el! 

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email