22_03_29_erdmost_nincskep

Vitalitás, Átlépések, vásár, kézilabda

22_03_29_erdmost_nincskep

Vitalitás, Átlépések, vásár, kézilabda

Mozgalmas lesz a szombat május 21-én Érden, hiszen Vitalitásnap, kiállításmegnyitó, díjugratóverseny, szezonzáró kézilabdamérkőzés és Magyarok Érdi Vására is lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 21-én ismét Vitalitás-nap lesz a Szepes Gyula Művelődési Központban. Előadások, szűrések, tanácsadás várja az érdeklődőket.

Az eseményről részletesen ide kattintva tájékozódhat! 

Előadások a nagyszínpadon:
11.00: Alvásproblémák más szemmel
12.00: Fogászati góc – a csendesen megbúvó ellenség…
13.00: Cukrom, cukrom, mondd meg nékem…
14.00: Előadás a nőket érintő problémákról (inkontinencia, székrekedés, aranyér, meddőség…) előtérben a megelőzés és a kismedence regenerálása
15.00: Hogy állunk az egészségünkkel?
16.00: Növényi étrend? Természetesen!

 

Május 21-én, szombaton a közelgő gyereknap köré szerveződik a Magyarok Érdi Vására a város főterén, ahol ez alkalomból számos kísérőprogrammal is készülnek a szervezők már reggel 9 órától.

Az esemény részleteiről ide kattintva olvashat bővebben!

 


 

Május 21-én, szombaton 15 órakor nyílik meg László Emőke Átlépések című kiállítása a Parkvárosi Közösségi Házban (2030 Érd, Gépész utca 14.). László Emőke kiállítását Jahoda Róbert építész nyitja meg. A megnyitón Csurkulya József cimbalmon működik közre.

Részletek ide kattintva!

 


 

Május 21-én, 18 órától a Moyra-Budaörs Handball ellen vívja a K&H női kézilabda liga 2021/22-es idényének utolsó mérkőzését az ÉRD. Bár a Horváth Roland vezette narancsmezesek és a Buday Dániel által irányított újonc Budaörs is már biztossá tette bennmaradását, ennek ellenére is izgalmas térségi rangadóra van kilátás az ÉRD Arénában, hiszen hazai győzelem esetén a felek helyet cserélnének a tabellán.

K&H női kézilabda liga, 26. (utolsó) forduló
05.21., 18.00: ÉRD–Moyra-Budaörs Handball

 


Május 21-én, szombaton 8 órakor kezdődik a Magyar Póni Klub Szövetség szervezetésében egy Póni Klub verseny Simonpusztán, a Nemzeti Lovaskultúra Központban, ahol huszonkét különböző kategóriában küzdenek meg egymással a pónis díjugratók.

Az esemény részletei ide kattintva érhetőek el! 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email