zoldseggyumolcs_200415

Vitalitásnap lesz szombaton Érden

Május 21-én ismét Vitalitás-nap a Szepes Gyula Művelődési Központban. Előadások, szűrések, tanácsadás várja az érdeklődőket. A főszervezővel, a Bundáskenyérben beszélgettünk.

Több mint húsz éve működik az érdi Vitalitásklub, amely azzal a céllal jött létre, hogy kapcsolatot teremtsen a nyugati orvoslás és a keleti, alternatív gyógyászat között. Ennek szellemében szervezik meg évről évre a Vitalitásnapot, melyen az egészség megőrzése kapja a főszerepet. A covid miatt két évig nem tudták a programot megtartani, most viszont ismét egy egész napot az egészségre és annak megőrzésére szentelnek a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az intézmény munkatársa az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy már 10 órától várják az érdeklődőket. A programra szolgáltató oldalról is sokan érkeznek, a művelődési központ előterében mandalákat, ásványokat, gyógynövényeket, piócaterápiát találhatnak a vendégek, és beszélgetni is lehetőségük lesz a kristálygyógyászokkal, mandalaárusokkal. Különböző termekben várják azokat, akik többek között masszőrökkel, csontkováccsal, sorselemzőkkel, spirituális kezelőkkel, kártyajósokkal, illetve asztrológussal szeretnének beszélgetni vagy megismerni az adott alternatív kezelési módot.

Hallgassa meg interjúnkat Szűcs Ágnessel!

A rádió reggeli műsorában a műsorvezetők Török-Kovács Anett főszervezővel is beszélgettek a programról, aki részletesen mesélt a színpadi előadásokról is. Tájékoztatott, hogy a színházteremben 11 órakor kezdődik az alvásproblémák más szemmel című előadás, délben a fogászati gócokról lesz szó, 13 órakor a cukorbetegség kerül a középpontba, majd 14 órától előadás lesz a nőket érintő problémákról, ezt követően pedig 15 órakor a “Hogy állunk az egészségünkkel? című tájékoztatót lehet meghallgatni, végül 16 órától a vegán étrenddel ismertetik meg az érdeklődőket!

Hallgassa meg interjúnkat Török-Kovács Anett főszervezővel!

Az esemény IDE KATTINTVA érhető el.

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email