nyirfaforgalmirend_220518

Változik a forgalmi rend a Nyírfa utcánál

nyirfaforgalmirend_220518

Változik a forgalmi rend a Nyírfa utcánál

Csütörtökön változik az autós forgalmi rend az Alsóerdősor, a Nyírfa és a Fűzfa utca kereszteződésében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Arról a kereszteződésről van szó, ahol a három utca egy kisebb háromszögű füves területet jelöl ki.  Azt az útszakaszt, ahol az Alsóerdősor találkozik a Fűzfa utcával, betontömbökkel lezárják, azaz aki az Alsóerdősorról a Nyírfa utcába szeretne behajtani a Felsővölgyi irányába, akkor meg kell kerülnie a „háromszöget”. Azok is így közlekednek majd, akik a Fűzfából jövet balra szeretnének bekanyarodni.

Az önkormányzat az Alsóerdősor és a Nyírfa utcán zajló megnövekedett forgalom miatt az autósok, a gyalogosok, biciklisek, az itt élők érdekében felülvizsgálta a környék forgalomtechnikáját, ez alapján döntött a forgalmi rend megváltoztatásáról.

A döntésben szerepet játszott, hogy a Törökbálinti úton rövidesen megépülő új, modern körforgalmas csomópontnak nem lesz része az Alsóerdősor, ez az utca a Felsővölgyi kereszteződésben lezárásra kerül. Így az átmenő forgalom áttevődik majd a Nyírfára, ami további forgalomnövekedéshez vezethet, ezért is indokolt a mostani változás – tájékoztatott László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email