nyari_tabor

Érdemes minél előbb lefoglalni a nyári táborokat

A megnövekedett költségek miatt egyre több táborszervező kénytelen megemelni a táborok árait, ezért a Táborfigyelő.hu azt javasolja, minél előbb válasszunk tábort és adjuk le a jelentkezést.

A Táborfigyelő arra hívta fel a figyelmet, hogy a programok díjai akár két hét múlva is eltérhetnek a mostanitól, de a már lefoglalt táborok árait tartják a táboroztatók a szülőknek, azaz anyagi okokból is érdemes mielőbb foglalni.

„Az elmúlt két-három hétben rengeteg táborszervező jelezte, hogy kénytelenek emelni a táborárakat a korábbihoz képest, ugyanis a kiadásaik, mint étkeztetési költségek vagy a gyerekek szállásának díjai, megemelkedtek. A jó hír, hogy az érintett táboroztatók úgy nyilatkoztak, hogy a korábban lefoglalt táborok árait nem kívánják megváltoztatni, azaz a már lefoglalt programok esetében nem várható árnövekedés”

– mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője.

Már csak egy hónap van a nyári szünet kezdetéig, és ilyenkor hatalmas a tumultus a táborjelentkezéseknél. Azon felül, hogy a legjobb ár-érték arányú turnusok nagyon gyorsan betelnek, az előbb említett árnövekedés folytatódhat, nem garantálható, hogy egy vakációs program ma érvényes ára akár két héten belül ne nőne meg akár 5-10%-kal. – mondta el a szakember.

Az árak növekedése ellenére rekordrészvételre lehet számítani az idei nyári szünetben, sőt a hagyományos tábortémák mellett egyre több meghökkentő vagy extrém táborra is jelentkezhetnek az érdeklődő gyerekek és szüleik.

Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője korábban az ÉrdMédiaCentrumnak adott interjújában felhívta a figyelmet arra is, hogy egy ingyenes videosorozatot hoztak létre weboldalukon, ahol többek között a szülők arra kapnak választ, mikortól érdemes táborba küldeni a gyermeket, vagy arról, hogy ottalvós vagy napközis táborba írassuk, de arról is, hogy mi a reális ára egy tábornak.

Egyébként a taborfigyelo.hu oldalon jelenleg több mint 900 táborturnus közül lehet válogatni.

Érden idén is tartanak napközis tábort a nyári szünetben. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat!

 

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email