22_03_29_erdmost_nincskep

Érdemes minél előbb lefoglalni a nyári táborokat

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdemes minél előbb lefoglalni a nyári táborokat

A megnövekedett költségek miatt egyre több táborszervező kénytelen megemelni a táborok árait, ezért a Táborfigyelő.hu azt javasolja, minél előbb válasszunk tábort és adjuk le a jelentkezést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Táborfigyelő arra hívta fel a figyelmet, hogy a programok díjai akár két hét múlva is eltérhetnek a mostanitól, de a már lefoglalt táborok árait tartják a táboroztatók a szülőknek, azaz anyagi okokból is érdemes mielőbb foglalni.

„Az elmúlt két-három hétben rengeteg táborszervező jelezte, hogy kénytelenek emelni a táborárakat a korábbihoz képest, ugyanis a kiadásaik, mint étkeztetési költségek vagy a gyerekek szállásának díjai, megemelkedtek. A jó hír, hogy az érintett táboroztatók úgy nyilatkoztak, hogy a korábban lefoglalt táborok árait nem kívánják megváltoztatni, azaz a már lefoglalt programok esetében nem várható árnövekedés”

– mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője.

Már csak egy hónap van a nyári szünet kezdetéig, és ilyenkor hatalmas a tumultus a táborjelentkezéseknél. Azon felül, hogy a legjobb ár-érték arányú turnusok nagyon gyorsan betelnek, az előbb említett árnövekedés folytatódhat, nem garantálható, hogy egy vakációs program ma érvényes ára akár két héten belül ne nőne meg akár 5-10%-kal. – mondta el a szakember.

Az árak növekedése ellenére rekordrészvételre lehet számítani az idei nyári szünetben, sőt a hagyományos tábortémák mellett egyre több meghökkentő vagy extrém táborra is jelentkezhetnek az érdeklődő gyerekek és szüleik.

Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője korábban az ÉrdMédiaCentrumnak adott interjújában felhívta a figyelmet arra is, hogy egy ingyenes videosorozatot hoztak létre weboldalukon, ahol többek között a szülők arra kapnak választ, mikortól érdemes táborba küldeni a gyermeket, vagy arról, hogy ottalvós vagy napközis táborba írassuk, de arról is, hogy mi a reális ára egy tábornak.

Egyébként a taborfigyelo.hu oldalon jelenleg több mint 900 táborturnus közül lehet válogatni.

Érden idén is tartanak napközis tábort a nyári szünetben. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat!

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email