nyari_tabor

Itt vannak a nyári napközis tábor részletei

Mint beszámoltunk róla, június 27. és augusztus 19. között a Szociális Gondozó Központ ismét megszervezi a nyári napközis tábort az érdi gyerekeknek. Most az erd.hu-n tették közzé a tábor legfontosabb tudnivalóit.

Helye: Érdi Bolyai János Általános Iskola (2030 Érd, Erzsébet u. 24.)

Szervező: Szociális Gondozó Központ

A táborvezető elérhetősége a tábor ideje alatt: 06-20/407-0178

A tábor nyitva tartása: 8-16 óráig Ügyelet: 7-8 óráig és 16-17 óráig

Kirándulás napján a táborba érkezés időpontja: legkésőbb 7.45 perc (késés esetén gyermeket a táborba kirándulós napra nem tudunk befogadni!)

Jelentkezés módja: Az Intézményi Gondnokságon elsősorban e-mailben (gondnoksag@erd.hu) vagy személyesen.

Térítési díj befizetése: A jelentkezéssel egyidejűleg az Intézményi Gondnokságon, illetve átutalással. Átutalás esetén kérik a gyermek nevét és a turnust a közlemény rovatba feltüntetni. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérik, lehetőség szerint átutalással szíveskedjenek fizetni.

A táborba kizárólag az első osztályt már elvégzett tanulók jelentkezhetnek, befejezett 8.általános iskolai osztályig. A jelentkezést a térítési díj befizetésének időrendi sorrendjében fogadják el.

Intézményi Gondnokság címe: 2030 Érd, Budai u. 14.
Telefonszám: 06-23-521-164, 06-23-521-166
Bankszámlaszám: 11784009-15440457-00000000 (OTP Bank Nyrt.)
Nyitva tartás: 2022. június 27. – 2022. augusztus 19. közötti időszakban:
hétfő: 8:00 – 15:30, kedd és csütörtök: 8.00 – 15.30 óráig
  • Tábori térítési díj: 12.000,- Ft/ hét /fő. A térítési díjak számlázásakor e-számla kerül kiállításra.
  • Szociális rászorultság esetén: 7.000,- Ft/hét/fő (kérelmet Érd MJV Szociálpolitikai Csoportjához kell benyújtani). Aki a 2021/22 tanévre/nevelési évre vonatkozóan rendelkezik érvényes Határozattal, az a Tábor idejére a kedvezményt igénybe veheti.
  • diétás étkezés – tájékoztató az Intézményi Gondnokságon
  • nem érdi lakosok részére: 25.000-Ft/ hét/ fő
  • integráltan oktatható SNI-s gyermekeket is fogadnak a táborban, de a szakértői véleményt csatolni kell a jelentkezési laphoz
  • A tábor teljes időtartama alatt a szervezők fokozott figyelmet fordítanak a fertőtlenítésre és az ÁNTSZ által megszabott óvintézkedések betartására a koronavírus járványra való tekintettel.
  • Szükséges felszerelés: papírzsebkendő, időjárásnak megfelelő öltözék (zárt cipő, esőkabát, vászonsapka), kulacs/innivaló, megfelelő méretű hátizsák, szúnyog/kullancs riasztó, naptej, sapka/kalap
  • Lemondás betegség esetén: hétköznaponként 10 óráig tudja fogadni az Intézményi Gondnokság a következő napra történő lemondást (e-mailben vagy telefonon).
  • Szándékos károkozás esetén a szülőt/gondviselőt anyagi felelősség terheli. A gyermek személyes tárgyaiért a szervezők nem vállalnak felelősséget!

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email