sportosszefoglalohoz-830x41511

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 05.14-15.

A szezon legfontosabb mérkőzését vívja május 15-én, 15 órától az ÉRD női kézilabdacsapata, edzőváltás után javítana az Érdi VSE, míg a női együttes tovább menetelne. A VMG kosarasai is visszatérnének a győzelem útjára, de a baseballosok és a vívók is megméretik magukat.

KÉZILABDA

Május 15-én, vasárnap 15 órától a kieső helyen álló Hungast Szombathelyi KKA vendégeként vív rangadót a K&H női kézilabda liga utolsó előtti, 25. fordulójában az ÉRD, amely csupán egy hét gólnál nagyobb különbségű vereséggel kerülne bajba a bennmaradásért folytatott versenyben.

A mérkőzést a Szombathelyi KKA YouTube csatornáján élőben közvetítik, melyet ide kattintva érhet el!

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

K&H NŐI KÉZILABDA LIGA, 25. (UTOLSÓ ELŐTTI) FORDULÓ
05.15., 15.00: HUNGAST-SZOMBATHELYI KKA–ÉRD

LABDARÚGÁS

Május 15-én, vasárnap 11 órától a legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradó Mol Fehérvár FC II vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a héten a kispadon Limperger Zsoltot megbízott edzőként váltó Ebedli Zoltán által irányított Érdi VSE.

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

NB III, NYUGATI CSOPORT, 36. FORDULÓ
05.15., 11.00: MOL FEHÉRVÁR FC II–ÉRDI VSE

Az Érdi VSE felnőtt női együttese hatodik mérkőzését játssza május 14-én a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság alsóházi rájátszásának C-csoportjában. Molnár László veretlenül éllovas együttese a Pátyi SE vendégeként lép pályára.

PEST MEGYEI ¾ PÁLYÁS NŐI BAJNOKSÁG, ALSÓHÁZ, C-CSOPORT, 6. FORDULÓ
05.14., 13.00: PÁTYI SE–ÉRDI VSE

KOSÁRLABDA

A tabella tizennegyedik helyén álló Pilis Basket ellen javíthatja ki a múlt heti, MAFC-Martos elleni hazai vereségét a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata. Az NB II Közép A-csoportjában 11 győzelemmel és 15 vereséggel álló érdiek május 15-én, vasárnap 17 órakor lépnek pályára a Pilis Basket otthonában.

FÉRFI KOSÁRLABDA NB II, KÖZÉP A-CSOPORT, 28. FORDULÓ
05.15., 17.00: PILIS BASKET–GIA FORM-VMG DSE

BASEBALL

Ötödik mérkőzését játssza május 14-én, szombaton a Softball NB I-ben az Érd Wildcats, amely 11 órától a Budapest Red Wolves vendégeként lép pályára. Az Érdi Baseball és Softball Club NB II-es férfi együttese, az Angels pedig szintén május 14-én, 11 órától lép pályára, amikor a Hungarian Astrost látja vendégül a Mecset utcai pályán.

SOFTBALL NB I
05.14., 11.00: BUDAPEST RED WOLVES–ÉRD WILDCATS
BASEBALL NB II
05.14., 11.00: ÉRD ANGELS–HUNGARIAN ASTROS

VÍVÁS

Hétvégén az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC nyolc fiú és öt lány párbajtőrözője lép pástra az olimpici korosztálynak szervezett nagydíjon, Békéscsabán.

SZABADIDŐ

Jégdiszkót rendez május 14-én, szombaton 19 és 23 óra között az Érdi Jégcsarnokban az Érdi Ifjúsági Önkormányzat.  Ismertették, a jégdiszkóra a belépés ingyenes és a helyszínen van lehetőség korcsolyabérlésre is. A jégdiszkó ideje alatt a hangulatról Dj Szeder gondoskodik.

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email