22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 05.14-15.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 05.14-15.

A szezon legfontosabb mérkőzését vívja május 15-én, 15 órától az ÉRD női kézilabdacsapata, edzőváltás után javítana az Érdi VSE, míg a női együttes tovább menetelne. A VMG kosarasai is visszatérnének a győzelem útjára, de a baseballosok és a vívók is megméretik magukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

Május 15-én, vasárnap 15 órától a kieső helyen álló Hungast Szombathelyi KKA vendégeként vív rangadót a K&H női kézilabda liga utolsó előtti, 25. fordulójában az ÉRD, amely csupán egy hét gólnál nagyobb különbségű vereséggel kerülne bajba a bennmaradásért folytatott versenyben.

A mérkőzést a Szombathelyi KKA YouTube csatornáján élőben közvetítik, melyet ide kattintva érhet el!

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

K&H NŐI KÉZILABDA LIGA, 25. (UTOLSÓ ELŐTTI) FORDULÓ
05.15., 15.00: HUNGAST-SZOMBATHELYI KKA–ÉRD

LABDARÚGÁS

Május 15-én, vasárnap 11 órától a legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradó Mol Fehérvár FC II vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a héten a kispadon Limperger Zsoltot megbízott edzőként váltó Ebedli Zoltán által irányított Érdi VSE.

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

NB III, NYUGATI CSOPORT, 36. FORDULÓ
05.15., 11.00: MOL FEHÉRVÁR FC II–ÉRDI VSE

Az Érdi VSE felnőtt női együttese hatodik mérkőzését játssza május 14-én a Pest megyei háromnegyedpályás bajnokság alsóházi rájátszásának C-csoportjában. Molnár László veretlenül éllovas együttese a Pátyi SE vendégeként lép pályára.

PEST MEGYEI ¾ PÁLYÁS NŐI BAJNOKSÁG, ALSÓHÁZ, C-CSOPORT, 6. FORDULÓ
05.14., 13.00: PÁTYI SE–ÉRDI VSE

KOSÁRLABDA

A tabella tizennegyedik helyén álló Pilis Basket ellen javíthatja ki a múlt heti, MAFC-Martos elleni hazai vereségét a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata. Az NB II Közép A-csoportjában 11 győzelemmel és 15 vereséggel álló érdiek május 15-én, vasárnap 17 órakor lépnek pályára a Pilis Basket otthonában.

FÉRFI KOSÁRLABDA NB II, KÖZÉP A-CSOPORT, 28. FORDULÓ
05.15., 17.00: PILIS BASKET–GIA FORM-VMG DSE

BASEBALL

Ötödik mérkőzését játssza május 14-én, szombaton a Softball NB I-ben az Érd Wildcats, amely 11 órától a Budapest Red Wolves vendégeként lép pályára. Az Érdi Baseball és Softball Club NB II-es férfi együttese, az Angels pedig szintén május 14-én, 11 órától lép pályára, amikor a Hungarian Astrost látja vendégül a Mecset utcai pályán.

SOFTBALL NB I
05.14., 11.00: BUDAPEST RED WOLVES–ÉRD WILDCATS
BASEBALL NB II
05.14., 11.00: ÉRD ANGELS–HUNGARIAN ASTROS

VÍVÁS

Hétvégén az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC nyolc fiú és öt lány párbajtőrözője lép pástra az olimpici korosztálynak szervezett nagydíjon, Békéscsabán.

SZABADIDŐ

Jégdiszkót rendez május 14-én, szombaton 19 és 23 óra között az Érdi Jégcsarnokban az Érdi Ifjúsági Önkormányzat.  Ismertették, a jégdiszkóra a belépés ingyenes és a helyszínen van lehetőség korcsolyabérlésre is. A jégdiszkó ideje alatt a hangulatról Dj Szeder gondoskodik.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email