IMG_3405

Foci: remek formában lévő együttes vendégeként mutatkozik be az Érdi VSE megbízott edzője

IMG_3405

Foci: remek formában lévő együttes vendégeként mutatkozik be az Érdi VSE megbízott edzője

Május 15-én, vasárnap 11 órától a legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradó Mol Fehérvár FC II vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a héten a kispadon Limperger Zsoltot megbízott edzőként váltó Ebedli Zoltán által irányított Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, az FC Nagykanizsa elleni 3–1-es vereséget követően Limperger Zsolt lemondott az Érdi VSE vezetőedzői posztjáról, így a hátralévő három bajnokin az együttes eddigi asszisztens-edzője, Ebedli Zoltán irányítja a csapatot.

Az Érdi VSE nincs jó formában, hiszen legutóbbi három mérkőzését egyaránt elveszítette az FC Nagykanizsa, a BVSC-Zugló és a Kaposvári Rákóczi FC ellen. Ezt szeretnék kijavítani Kertész Ferencék, de nem lesz könnyű dolguk, hiszen az aktuális ellenfél, a Mol Fehérvár FC II kiváló tavaszt fut, hiszen tizenöt bajnokijából hetet is megnyert, háromszor pedig döntetlent játszott. Igaz, a Mosonmagyaróvártól, a Gyirmót FC Győr II-től, az ETO Akadémiától, a Pápától és a Tatabányától is vereséget szenvedett idegenben. Hazai pályán viszont legutóbb február végén a jelenleg is éllovas Mosonmagyaróvár ellen hullajtott pontokat.

A Mol Fehérvár FC II jelenleg 12 győzelemmel, 11 döntetlennel és 12 vereséggel áll a tabella tizedik helyén, 47 ponttal, míg az Érdi VSE 11–9–15-ös mérleggel, 42 egységet szerezve a tizenkettedik, de az üldözők hátránya is csökkent, hiszen a ZTE FC II is ugyanennyi pontot szerzett, míg a Balatonfüred már 41, a Kelen SC 40, a Gyirmót FC Győr II 39 ponttal áll. Igaz, az már biztos, hogy az Érdi VSE marad az NB III-ban, hiszen három fordulóval a bajnokság vége előtt tíz pont az előnye a kieső helyen álló Komáromhoz képest, melyet már nem tudnak behozni Bozsik Péterék.

„Kíváncsian várom, hogyan dolgozzák fel a héten történt változást a srácok, de remélem, hogy olyan energiák szabadulnak fel bennük, amiket esetleg nem tudtak kiadni és olyan játékosteljesítményeket várok, amik az elmúlt időszakban nem voltak megszokottak”

– fejtette ki várakozásait az Érdi VSE ideiglenesen megbízott vezetőedzője, Ebedli Zoltán.

Az Érdi VSE és a Mol Fehérvár FC II legutóbb a 17. fordulóban találkozott egymással, amikor Gera Dávid és Csiszár Zoltán góljaival győztek az érdiek 2–0-ra.

A 2015/16-os idény óta egyébként minden szezonban összecsaptak a felek, s az egymás elleni mérleg az érdiek felé billen, hiszen a tizenkét lejátszott bajnokiból kilencet nyertek meg három fehérvári siker mellett. Ráadásul Fehérváron is jól teljesítenek Koós Gáborék, hiszen a legutóbbi, 2–1-es fehérvári sikert hozó mérkőzés előtti öt mérkőzést kivétel nélkül az érdiek nyerték.

A május 15-én, vasárnap, 11 órakor kezdődő Mol Fehérvár FC II–Érdi VSE mérkőzést

NB III, NYUGATI CSOPORT, 36. FORDULÓ
05.15., 11.00: MOL FEHÉRVÁR FC II–ÉRDI VSE

kiemelt kép: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email