IMG_3405

Foci: remek formában lévő együttes vendégeként mutatkozik be az Érdi VSE megbízott edzője

Május 15-én, vasárnap 11 órától a legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradó Mol Fehérvár FC II vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában a héten a kispadon Limperger Zsoltot megbízott edzőként váltó Ebedli Zoltán által irányított Érdi VSE.

Mint beszámoltunk róla, az FC Nagykanizsa elleni 3–1-es vereséget követően Limperger Zsolt lemondott az Érdi VSE vezetőedzői posztjáról, így a hátralévő három bajnokin az együttes eddigi asszisztens-edzője, Ebedli Zoltán irányítja a csapatot.

Az Érdi VSE nincs jó formában, hiszen legutóbbi három mérkőzését egyaránt elveszítette az FC Nagykanizsa, a BVSC-Zugló és a Kaposvári Rákóczi FC ellen. Ezt szeretnék kijavítani Kertész Ferencék, de nem lesz könnyű dolguk, hiszen az aktuális ellenfél, a Mol Fehérvár FC II kiváló tavaszt fut, hiszen tizenöt bajnokijából hetet is megnyert, háromszor pedig döntetlent játszott. Igaz, a Mosonmagyaróvártól, a Gyirmót FC Győr II-től, az ETO Akadémiától, a Pápától és a Tatabányától is vereséget szenvedett idegenben. Hazai pályán viszont legutóbb február végén a jelenleg is éllovas Mosonmagyaróvár ellen hullajtott pontokat.

A Mol Fehérvár FC II jelenleg 12 győzelemmel, 11 döntetlennel és 12 vereséggel áll a tabella tizedik helyén, 47 ponttal, míg az Érdi VSE 11–9–15-ös mérleggel, 42 egységet szerezve a tizenkettedik, de az üldözők hátránya is csökkent, hiszen a ZTE FC II is ugyanennyi pontot szerzett, míg a Balatonfüred már 41, a Kelen SC 40, a Gyirmót FC Győr II 39 ponttal áll. Igaz, az már biztos, hogy az Érdi VSE marad az NB III-ban, hiszen három fordulóval a bajnokság vége előtt tíz pont az előnye a kieső helyen álló Komáromhoz képest, melyet már nem tudnak behozni Bozsik Péterék.

„Kíváncsian várom, hogyan dolgozzák fel a héten történt változást a srácok, de remélem, hogy olyan energiák szabadulnak fel bennük, amiket esetleg nem tudtak kiadni és olyan játékosteljesítményeket várok, amik az elmúlt időszakban nem voltak megszokottak”

– fejtette ki várakozásait az Érdi VSE ideiglenesen megbízott vezetőedzője, Ebedli Zoltán.

Az Érdi VSE és a Mol Fehérvár FC II legutóbb a 17. fordulóban találkozott egymással, amikor Gera Dávid és Csiszár Zoltán góljaival győztek az érdiek 2–0-ra.

A 2015/16-os idény óta egyébként minden szezonban összecsaptak a felek, s az egymás elleni mérleg az érdiek felé billen, hiszen a tizenkét lejátszott bajnokiból kilencet nyertek meg három fehérvári siker mellett. Ráadásul Fehérváron is jól teljesítenek Koós Gáborék, hiszen a legutóbbi, 2–1-es fehérvári sikert hozó mérkőzés előtti öt mérkőzést kivétel nélkül az érdiek nyerték.

A május 15-én, vasárnap, 11 órakor kezdődő Mol Fehérvár FC II–Érdi VSE mérkőzést

NB III, NYUGATI CSOPORT, 36. FORDULÓ
05.15., 11.00: MOL FEHÉRVÁR FC II–ÉRDI VSE

kiemelt kép: Balogh István/archív

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email