image_50729729

Ballag már a véndiák

image_50729729

Ballag már a véndiák

Országszerte ballagtak ma el a diákok és több száz tanuló mondott búcsút Érden is a középiskolás éveknek. A legnagyobb izgalom talán a Marianumban volt, hiszen most ballagott el az első középiskolás évfolyam.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnázium falai közül most ballagott el az első gimnáziumi évfolyam. Tizenhét diák búcsúzott az intézménytől péntek délután. A ballagókat búcsúműsorral köszöntötték.

 

Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziuma hagyományoknak megfelelően rendezte idén a ballagást: csütörtökön rózsát ültettek a végzősök az iskola udvarán, pénteken pedig az összes diák jelenlétében köszöntek el az iskolától. Hetvenen ballagtak el, illetve érettségiznek az idén, két osztályból.

Az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban 159 végzős van, öt osztály ballagott el – tudtuk meg Szilasné Mészáros Judit intézményvezetőtől, aki elmondta azt is: az előző két covidos esztendő után visszatértek az eredeti forgatókönyvhöz. Délután, az utolsó osztályfőnöki órát követően a testvérosztályok vettek búcsút, majd a végzősök végigballagtak a gimnázium épületén.

 

Az Érdi SzC Kós Károly Technikumban péntek délelőtt tartották a ballagást, az iskola építkezése miatt nem az intézményben, hanem a főtéren.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email