közönségtali

Piknikezzen kézilabdázókkal!

közönségtali

Piknikezzen kézilabdázókkal!

Április 29-én, pénteken 17 órától az ÉRD női kézilabdacsapatának játékosai is ellátogatnak az Érdi Piknikre, ahová nem érkeznek üres kézzel, hiszen aláírt pólókat és labdákat hoznak magukkal a vasárnapi tombolára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Piknikre egyébként április 29-én, pénteken 15 órától várják az érdeklődőket, hiszen a szervezők 18 óráig gyermekkoncerttel és interaktív játékokkal készülnek, majd 19 órától a Margaret Island ad másfél órás élő nagykoncertet, amely után 21 és 24 óra között a Radio Sense élő dj show szolgáltatja a talpalávalót.

Április 30-án és május 1-jén pedig már 10 órától programokkal készülnek a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe.

Szombaton szintén 19 órakor kezdődik koncert, amikor a New Level Empire lép fel Érden, ezt követően rendezik meg az Emlékek Éjszakáját 21 órától hajnal 2-ig, amikor a 90-es és 2000-es évek slágereire bulizhatunk a Groovehouse, a Happy Gang aka Cory és Peat Jr. X Sabi közreműködésével.

Vasárnap pedig ugyancsak 19 órától a Kiscsillag zenekar ad 90 perces élő nagykoncertet.

A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében tartott programok mellett a Múzeum sétányon április 29. és május 1. között kézműves vásárt tartanak.

További részletek az Érdi Piknik közösségi oldalán és az eseménynél!

kiemelt kép: ÉRD Handball

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email