22_03_29_erdmost_nincskep

Legkésőbb június 30-ra újra lesz világítás a Papi Földeken

22_03_29_erdmost_nincskep

Legkésőbb június 30-ra újra lesz világítás a Papi Földeken

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint a következő napokban 145 kandelábert szerelnek le az érdi közterületfenntartó munkatársai az Érdi Városligetben, hogy rendbe tegyék a közvilágítást. Legkésőbb június 30-ra lesz világítás a sportpályáknál, a játszótérnél és a futópályánál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat közleményében arról ír, hogy hosszú előkészítés – a korábban előállt műszaki problémák teljeskörű és alapos feltárása – után elindultak azok a munkálatok is a 35 hektárnyi Papi Földeken (Záportározó), amelyek a park érdi polgárok által látogatott területén zajlanak. Ezért azt kérik minden, a városligetbe látogató, pihenő, sportoló érdit legyen elővigyázatos.

Mint írják, a következő napokban számtalan más villanyszerelési munka mellett 145 kandelábert is leszerelnek az érdi közterületfenntartó munkatásai, hogy rendbe tegyék a közvilágítást. Ennek a nagyszabású munkának köszönhetően előreláthatóan június 30-ra – de jelenleg azon dolgozunk, hogy minél hamarabb – újra lesz világítás a sportpályáknál, a játszótérnél és a futópályánál.

A most zajló munkálatok egyben előkészítik a Papi Földek fejlesztésének újabb szakaszát is – olvasható a közlemény végén.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email