sztankovicsreka_handballerd_2200403 (1)

Női kézi: újabb játékos hosszabbított az ÉRD-del

sztankovicsreka_handballerd_2200403 (1)

Női kézi: újabb játékos hosszabbított az ÉRD-del

Horváth Roland vezetőedző és nyolc játékos után Sztankovics Rékával is meghosszabbította szerződését az Érdi Sport Kft., melynek értelmében a 25 esztendős beálló a következő szezonban is az ÉRD női kézilabdacsapatát erősíti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Folytatódik a jövő évi keret kialakítása az ÉRD NB I-es női kézilabdacsapatánál, ahol előbb Horváth Roland vezetőedző, majd négy saját nevelésű játékos, Csáki Lilla, Kiss Dorottya Zsófia, Kóka Mariann és Landi Gabreilla, ezt követően Kántor KamillaKopecz Barbara, Mód Noémi és Paróczy Sára is elkötelezte magát az ÉRD-nél a következő szezonra. Ezúttal az ÉRD hivatalos honlapján újabb szerződéshosszabbításról számolt be, melynek értelmében a 2019/20-as szezon előtt érkező Sztankovics Réka a következő idényben is a csapatot erősíti

A 25 esztendős beálló eddigi 46 mérkőzésén 47 gólt szerzett az ÉRD színeiben,

Nem egészen két éve érkeztem Érdre kölcsönjátékosként. Azóta stabilizálódott a helyzetem a csapatban és örömmel írtam alá a következő szezonra a szerződésemet. Nagyon bízom magunkban, a társaimban és a stábban, hogy az elkövetkezendő idényben felérünk a középmezőnybe, ami véleményem szerint a méltó helyünk volna. Ezért meccsről meccsre meg fogunk küzdeni és ennek érdekében én is minden tőlem telhetőt megteszek.

– nyilatkozta Sztankovics Réka a handballerd.hu-nak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email