22_03_29_erdmost_nincskep

Továbbra is egy hintáról álmodik a Fészek

22_03_29_erdmost_nincskep

Továbbra is egy hintáról álmodik a Fészek

Közel félmillió forintot gyűjtöttek a Fészeknek Törökbálinton a Márciusi Ifjak névre keresztelt törökbálinti jótékonysági futáson, amit helyi édesanyák szerveztek. A pénzből hintát szeretnének venni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyitrai Hell Szilvia, az egyesület titkára a Bundáskenyérben beszélt arról, hogy van már egy fahintájuk, de az elkorhadt, balesetveszélyes, és muszáj lenne lecserélniük. Intézmény lévén csak ISO-minősítéssel rendelkező, borsos árú játszóeszközöket telepíthetnek, erre gyűjtenek egy ideje.

Nyitrai-Hell Szilvia  beszámolt róla, hogy múlt hétvégén a nevezésekből, tombolából és felajánlott támogatásokból összesen 431 800 forint adomány gyűlt össze, melyből a Gyermekek Átmeneti Otthonában szeretnének egy hintát felállítani a gyermekeknek.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 25 éve segíti a bajba került gyermekeket. 2003 óta működteti Érden átmeneti gyermekotthonát, befogadva a krízishelyzetbe került gyerekeket, segítve, támogatva családjaikat. Emellett országos nevelőszülői hálózatot működtetnek, ennek keretében már közel 400 gyermek nevelkedhet családban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email