211212_ijaszat_5

Íjászat: arany és ezüstök Ráckevéről

211212_ijaszat_5

Íjászat: arany és ezüstök Ráckevéről

Dombai Tamás révén egy első, Gyetvai Attila és Jámbor Tibor által még két második helyet értek el a Parkvárosi Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület sportolói a hétvégén Ráckevén rendezett örömíjászversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétvégén a Ráckeve Serege Íjász SE által rendezett Kerekerdő Örömíjász versenyen vettek részt a Parkváros Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület íjászai, akik jól is szerepeltek a viadalon, hiszen szenior korosztályban Dombai Tamás nyerte a longbowsok küzdelmeit, míg ugyanebben a korosztályban a vadászreflexeseknél Kisgéczi Jenő a 14. helyet szerezte meg.

A felnőtteknél a vadászreflexesek kategóriája nagy csatát hozott, hiszen Dóri József alig egy hónapja kezdett bele ebbe az íjtípusba, ennek ellenére végig szorongatta a világbajnoki ezüstérmes csapattársát, Gyetvai Attilát is, végül Gyetvai 623 ponttal lett ezüstérmes, míg Dóri 603-mal a hatodik helyen végzett.

A felnőtt tradícionális íj kategóriában is volt két érdi induló, akik közül Jámbor Tibor 596 ponttal lett második, míg Pánya Tibor a 22. helyet szerezte meg.

A Parkvárosi Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület eredmények a Keve Serege Kerekerdő Örömíjász versenyről
senior longbow:
 1. Dombai Tamás
felnőtt vadászreflex: 2. Gyetvai Attila, 6. Dóri József
senior vadászreflex: 14. Kisgéczi Jenő
felnőtt tradícionális: 2. Jámbor Tibor, 22. Pánya Tibor

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email