szikratoroklaszlo_220112

Április 2-án Ragyogj kéken! Sétálj Érden!

szikratoroklaszlo_220112

Április 2-án Ragyogj kéken! Sétálj Érden!

Április 2-án az Autizmus világnapja alkalmából ismét megrendezi „Ragyogj kéken!Sétálj Érden!” elnevezésű programját a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, hogy felhívja a figyelmet az elfogadásra, megértésre, toleranciára az autistákkal szemben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd főteréről induló séta mellett szeretnének olyan programokat szervezni erre a napra, amely elősegíti a neurotipikusok integrációját az autista társadalomba, ezért a programok nem csak autista gyermekeknek szólnak.

Az április 2-i eseményen rendőri vezetéssel indul séta a főtérről, ahol a Mézengúzok zenekar ad gyermekkoncertet. A szervezők azt kérik, az eseményre lehetőség szerint kék pólóban érkezzenek, hogy ezzel a színnel is felhívják a figyelmet az autizmusra.

A főtéren 14 órától Berta-Benyus Anita és Zádori Henrietta mond köszöntőt, majd Berta Mór Mirkó jelnyelven adja elő Puskás Peti Csillagok című dalát. Haffner-Varasdy János gyermekszínész Szabó T. Anna Van egy világ című versét adja elő, majd ismét Berta Mór Mirkó Aranyosi Ervin Jóra tanítók versét mondja el.

16 órától indul a séta, majd 16.30-tól egy óriási buborék show várja az érdeklődőket, 17 és 17.30 között pedig a Mézengúzok Zenekar ad koncertet.

20 órától pedig egy órán keresztül kék fényben világítják meg a Városházát.

További részletek ide kattintva olvashatók!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email