sportosszefoglalohoz-830x41511 (1)

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.26-27.

sportosszefoglalohoz-830x41511 (1)

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.26-27.

Fontos három ponttal zárkózna a középmezőnyre az Érdi VSE, otthon menetelhet tovább a Kőrösi KDSE férfi kézi- és a Delta RSE Érd női röplabdacsapata is. A Kárpáti Farkasok két tornát rendez, az úszók Veszprémben, a vívók Budapesten, a tollaslabdázók pedig Cegléden méretik meg magukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

A Puskás II elleni döntetlen és a ZTE II elleni idegenbeli vereség után február 27-én, 14 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni hazai mérkőzésen szerezheti meg első tavaszi sikerét az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában.

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
02.27., 14.00:
Érdi VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

 

KÉZILABDA

Szezonbeli tizennegyedik győzelmét gyűjtheti be a Pest megyei férfi kézilabda másodosztályban a Kőrösi KDSE. A továbbra is hibátlan mérleggel a tabella élén álló érdi együttes a tizenhatodik fordulóban, február 26-án, szombaton 18 órától a Vecsési SE II ellen folytathatja menetelését a Piroska utcai Treff Sportcsarnokban.

Pest megyei férfi kézilabda másodosztály, 16. forduló
02.26., 18.00:
Kőrösi KDSE – Vecsési SE II

 

RÖPLABDA

Egy-egy vereséggel és győzelemmel a háta mögött folytatja a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszását a Delta RSE Érd, amely a Szombathelyi ESE elleni idegenbeli 3:1-es vereség után otthon könnyedén győzte le 3:0-ra a Széchenyi Győrt. Dömötör-Mátrai Beátáéknak a harmadik fordulóban nem lesz könnyű dolguk, hiszen február 27-én, vasárnap 13 órától azt a Haladás VSE-t fogadják a Bolyai tornacsarnokában, amely Zalaegerszegen 3:0-ra nyert, majd a városi rivális SZOESE-t is két vállra fektette.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 3. forduló
02.27., 13.00:
Delta RSE Érd – Haladás VSE

 

JÉGKORONG

Bár hétvégén tizennégy mérkőzést is játszanak a Kárpáti Farkasok jégkorongozói, de ezeket kivétel nélkül a legkisebb korosztályok játsszák azokban a bajnokságokban, ahol nem számolják a eredményt. Az érdiek a két erősebb U12-es bajnokság közül a kékben a fehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiát fogadják, miközben a sárga bajnokságban érdekelt csapat Veszprémben vendégszerepel.

Az U10-esek a kék bajnokságban a Vasas vendégeként játszanak négy meccset, míg az U10-es sárga bajnokságban és az U8-as piros bajnokságban is négy-négy meccs vár az érdi jégkorongozópalántákra hazai környezetben.

U12, kék bajnokság
02.27., 15.45:
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA
U12, sárga bajnokság
02.27., 13.00:
Veszprémi Jéglovagok – Kárpáti Farkasok
U10, kék bajnokság, 02.26., Vasas Jégcentrum
12.00:
UTE – Kárpáti Farkasok
12.27: GP Szegedi Vízmű – Kárpáti Farkasok
13.09: Kárpáti Farkasok – Vasas SC
13.36: Kárpáti Farkasok – UTE
U10, sárga bajnokság, 02.26., Érdi Jégcsarnok
12.45:
Kárpáti Farkasok B – Lehel HC; Jégoroszlánok – Dunaújvárosi Acélbikák
13.12:
Kárpáti Farkasok B – Jégoroszlánok; Lehel HC – Dunaújvárosi Acélbikák
13.54: Jégoroszlánok – Lehel HC; Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok B
14.20: Lehel HC – Kárpáti Farkasok B; Dunaújvárosi Acélbikák – Jégoroszlánok
U8, piros bajnokság, 02.27., Érdi Jégcsarnok
12.45:
Kárpáti Farkasok B – UTE; Balatoni Bocsok – VUE Pandák
13.05: Kárpáti Farkasok B – Balatoni Bocsok; UTE – VUE Pandák
13.40: Balatoni Bocsok – UTE; VUE Pandák – Kárpáti Farkasok B
14.00: UTE – Kárpáti Farkasok; VUE Pandák – Balatoni Bocsok

ÚSZÁS

Az Érdi Vízisport Kft. négy fiú és egy lány úszója vesz részt a február 26-án és 27-én Veszprémben rendezendő Modern Városok Kupája harmadik fordulóján. A Balaton ÚK által rendezett eseményen Magó Gábor tanítványai közül Csulák Lia, Ángyán Máté, Poteczin Dániel, Tohl Dániel és Tohl Patrik összesen huszonhárom alkalommal áll rajtkrőre.

Az előzetes rajtlista ide kattintva érhető el!

VÍVÁS

Két helyszínen is pástra lépnek az előttünk álló hétvégén az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC párbajtőrözői. A Budapest és Környéke vívóinak rendezett diákbajnokság két lány és hat fiú érdi indulónak első versenye lesz a B-kategóriások között, míg hat fiú és három lány már rutinosabb vívóként indul az A-kategóriában.

Emellett a klub két felnőtt férfi és egy női indulója ragad párbajtőrt Debrecenben, ahol a Békessy Béla Szabadidős Emlékversenyt rendezik meg.

TOLLASLABDA

Február 26-án, szombaton Cegléden rendezik a tollaslabdázók diákolimpiájának területi állomását, ahol négy korcsoportban küzdenek meg egymással a megyei döntőről továbbjutók. Az idei kiírás értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkező tollaslabdázók vehetnek részt, amely miatt a megszokottnál jóval kevesebben indultak, ennek ellenére a területin így is számos érdi játékos ütőt ragad.

Érdi indulók a tollaslabdázók diákolimpiájának ceglédi, területi döntőjén:
II. korcsoport
lányok:
Kovácsevics Bernadett, Horváth Hanna, Dudás Laura
fiúk: Horváth Adrián
III. kcs.:
lányok:
Fekete Dóra
fiúk: Dancs Olivér, Szajki Bence, Bojtár Samu, Boros Barnabás
IV. kcs.:
lányok:
Fekete Tímea
fiúk: Körmendi Gergely, Kovács Marcell, Zsarnai Milán

KORCSOLYA

Február 26-án ismét közönségkorcsolyázással és jégdiszkóval várja a nagyközönséget az Érdi Jégcsarnok. A Velencei úti létesítményben 15.30-tól tartják a farsangi közönségkorcsolyát, ahol a legötletesebb jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzák.

További részletek ide kattintva olvashatók!

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email