fenyekarnyakszinek_220214

Fények Árnyak Színek

Szombaton Kovács Judit fotóiból nyílik kiállítás a Parkvárosi Közösségi Házban (Gépész utca) délután négy órától. Bár Judit nem városunkban él, több szállal, barátai révén kötődik Érdhez. Munkáiból most először láthatunk kiállítást a közösségi házban.

Az APS Fotóstúdió 2000-ben alakult Abonyi Maya fotográfus vezetésével. Vannak közöttük képzett fényképészek, de tagjai a csoportnak tanárok, mérnökök is, akik szintén hozzáértő, lelkes művelői a fényképezésnek. A csoport megalakulása után hamarosan bekapcsolódott a hazai fotós életbe, tagjai lettek a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének (MAFOSZ).

A Stúdió tagjai számos díjat nyertek már és sok művészeti albumban szerepelnek az alkotásaik.

Kovács Judit hosszú évekig kacérkodott és próbálkozott a fotográfiával, mire csatlakozott az APS Stúdióhoz és ezzel komoly lehetőséget és segítséget kapott a szakmai fejlődésre. Több önálló kiállítással és csoportos kiállítások résztvevőjeként mutatkozott már be.

 

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email