22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.12-13.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.12-13.

Elkezdi a tavaszi idényt az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata, a Delta RSE Érd női röplabdázói számára pedig a rájátszás kezdődik hétvégén. Az érdi kosárlabdázók dobogóst fogadnak, de a jégkorongozók, a birkózók, a párbajtőrözők és a tollaslabdázók is megméretik magukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

Bár az ÉRD női kézilabdázói legközelebb csak február 16-án, azaz jövő szerdán lépnek pályára, amikor 18 órától a Motherson Mosonmagyaróvárt fogadják, a térség így sem marad élvonalbeli kézilabda nélkül, hiszen február 12-én, szombaton 17 órától a Moyra-Budaörs Handball az MTK Budapestet látja vendégül a BVUSS-ben.

K&H női kézilabda liga, 14. forduló
02.12., 17.00:
Moyra-Budaörs Handball – MTK Budapest

LABDARÚGÁS

Megkezdi a tavaszt az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE. A tizenkettedik helyen telelő együttes a 21. fordulóban rögtön egy rangadóval indít, hiszen az őt egy ponttal és hellyel megelőző Puskás Akadémia FC II-t fogadja február 13-án, vasárnap 14 órától az Ercsi úti Sporttelepen. Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

Az NB II-es Budaörs vasárnap az ETO FC Győrhöz látogat vasárnap.

Merkantil Bank Liga NB II, 23. forduló
02.13., 14.00:
ETO FC Győr – Budaörs
NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
02.13., 14.00:
Érdi VSE – Puskás Akadémia FC II

RÖPLABDA

Február 12-én, szombaton 12 órától a Szombathelyi Egyetemi SE vendégeként kezdi meg a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszását a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta együttese az alapszakaszt három győzelemmel és kilenc vereséggel, az utolsó előtti helyen zárta az NB II-U21 B-csoportjában, míg a vasiak hasonló mérleggel ötödikek lettek a hétcsapatos A-csoportban.

Női röplabda NB II, alsóházi rájátszás, nyugati csoport, 1. forduló
02.12., 12.00:
SZoESE – Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA

Nehéz feladat vár a Gia Form-VMG DSE érdi kosárlabdázóira az NB II Közép A-csoportjának 16. fordulójában, hiszen a nyolc győzelemmel és hat vereséggel a tizenhat csapatos bajnokság hatodik helyén álló együttes február 13-án, vasárnap 16 órától a harmadik helyen, 12-3-as mérleggel álló TFSE-t látja vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 16. forduló
02.13., 16.00:
Gia Form-VMG DSE – TFSE

JÉGKORONG

Kilenc mérkőzés vár a Kárpáti Farkasok jégkorongozóira az előttünk álló hétvégén. Az U16-osok Debrecenbe látogatnak, míg az U14-esek az Óriások JSE-vel hazai jégen, a Jégoroszlánokkal idegenben csapnak össze. Az U12-esek Székesfehérváron az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával, Érden pedig a White Sharksszal játszanak. Az U8-as korosztálynak pedig a Szigeti Bikák rendez fordulót az Érdi Jégcsarnokban, ahol a Farkasok négy mérkőzést játszik.

U16, I. csoport
02.13., 11.55:
Debreceni HK – Kárpáti Farkasok
U14, II. csoport
02.12., 12.45:
Kárpáti Farkasok – Óriások JSE
U14, V. csoport
02.12., 11.30:
Jégoroszlánok – Kárpáti Farkasok B
U12, sárga bajnokság
02.13., 10.15:
Ifj. Ocskay Gábor JA – Kárpáti Farkasok B
U12, piros bajnokság
02.13., 9.30:
Kárpáti Farkasok C – White Sharks HC
U8, sárga bajnokság, Érdi Jégcsarnok, 02.13.
13.15:
Szigeti Bikák – Kárpáti Farkasok
13.35: Kárpáti Farkasok – Lehel HC
14.10: Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok
14.30: Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák

 

BIRKÓZÁS

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia ad otthont hétvégén a grundbirkózó diákolimpia országos döntőjének, ahol az Érdi Spartacus birkózói iskoláikat képviselve várhatóan két kilencfős csapattal vesznek részt, míg Végh Artúr és Richárd felnőtt válogatóversenyen méretik meg magukat.

TOLLASLABDA

Az Érdi VSE két tollaslabdázója, Ágai Zsombor és Kis-Kasza Miklós is részt vesz a hétvégén Pécsen. Az idén már tizenkettedik alkalommal, a junior korosztály számára rendezett nemzetközi viadalon a két érdi sportoló az U19-es fiúknál egyéniben és párosban is ütőt ragad.

VÍVÁS

Tizenhárom párbajtőrözővel, öt lánnyal és nyolc fiúval vesz részt a Budapesten rendezendő Olimpici Nagydíjon az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC. Az egyesület törpici korosztályban két lányt és három fiút, a gyermekeknél két fiút, az újoncoknál egy lányt és három fiút, a serdülőknél pedig három lányt és két fiút indít a versenyen.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email