valentinkorcsolya2_220210

Valentin-nap, egy kicsit másképp

Vasárnap különleges programmal búcsúztathatjuk Érden a jégpályát és a telet: Valentin-napi korcsolyázással. A főtér díszbe öltözik, fotózkodhatunk az óriás szív előtt, vagy kutyánkkal a szelfi-ponton. A jégpályán hangulatos zene, a Hüttében akciós finomságok várnak mindenkit 15-től 20 óráig.

“A Valentin-nap az én olvasahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgban nem csak a szerelmesek ünnepe, és végképp nem szól nagy ajándékokról. Nem kell drága dolgokkal meglepni a kedvesünket, nem kell óriás költségbe verni magunkat február 14-én, sőt! Csak álljunk meg egy pillanatra! Gondoljuk át, hogy kik azok az emberek az életünkben, akik szebbé teszik az életünket, akik megkönnyítik a mindennapjainkat. Akikhez jó hazamenni, akikre jó rágondolni, akik erőt, hitet és lendületet adnak a hétköznapokhoz, akiktől támaszt, vigaszt, oltalmat és szeretet kapunk. Hajlamosak vagyunk természetesnek venni a legfontosabb kapcsolatokat az életünkben. Ha úgy döntünk, hogy ünnepeljük a Valentin-napot, akkor ezen a napon köszönjük meg a szeretteinknek, hogy szebbé teszik az életünket. Egy kedves üzenet elég, egy este, amikor kikapcsoljuk a telefonunkat, együtt vacsorázunk és csak a másikra figyelünk. Egy kis cetli, az uzsonnába rejtve, egy apró csoki a másik kabátzsebébe csúsztatva, egy nagy séta, kéz a kézben. Nincs annál szebb dolog a világon, mint szeretni, és szeretve lenni” – írta posztjában Csőzik László polgármester. 

Hogy kicsit hozzájárulhassunk a hangulat megteremtéséhez, vasárnap Valentin-napi korcsolyázás lesz a főtéren. Díszbe öltözik a főtér és a jégpálya is, ezzel búcsúzva Érdtől a szezonra. Délutántól a korizáshoz jó hangulatú zene szól majd, a Hütte akciókkal készül a vendégei számára. Ingyenesen lesz lehetőség egy óriási szívecske előtt szelfit készíteni, sőt, egy darab 10x15cm-es papírképet haza is lehet vinni.És ami még sosem volt, külön szelfi-ponttal készülnek a szervezők a négylábú kedvenceknek! A kutya szelfi-ponton a kutyákról egyedül, vagy akár a gazdáikkal együtt készítenek majd fényképeket emlékbe.

Kapcsoljunk ki néhány órára, és vasárnap búcsúztassuk el együtt a jégpályát és vele együtt a telet!

 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email