valentinkorcsolya2_220210

Valentin-nap, egy kicsit másképp

valentinkorcsolya2_220210

Valentin-nap, egy kicsit másképp

Vasárnap különleges programmal búcsúztathatjuk Érden a jégpályát és a telet: Valentin-napi korcsolyázással. A főtér díszbe öltözik, fotózkodhatunk az óriás szív előtt, vagy kutyánkkal a szelfi-ponton. A jégpályán hangulatos zene, a Hüttében akciós finomságok várnak mindenkit 15-től 20 óráig.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A Valentin-nap az én olvasahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgban nem csak a szerelmesek ünnepe, és végképp nem szól nagy ajándékokról. Nem kell drága dolgokkal meglepni a kedvesünket, nem kell óriás költségbe verni magunkat február 14-én, sőt! Csak álljunk meg egy pillanatra! Gondoljuk át, hogy kik azok az emberek az életünkben, akik szebbé teszik az életünket, akik megkönnyítik a mindennapjainkat. Akikhez jó hazamenni, akikre jó rágondolni, akik erőt, hitet és lendületet adnak a hétköznapokhoz, akiktől támaszt, vigaszt, oltalmat és szeretet kapunk. Hajlamosak vagyunk természetesnek venni a legfontosabb kapcsolatokat az életünkben. Ha úgy döntünk, hogy ünnepeljük a Valentin-napot, akkor ezen a napon köszönjük meg a szeretteinknek, hogy szebbé teszik az életünket. Egy kedves üzenet elég, egy este, amikor kikapcsoljuk a telefonunkat, együtt vacsorázunk és csak a másikra figyelünk. Egy kis cetli, az uzsonnába rejtve, egy apró csoki a másik kabátzsebébe csúsztatva, egy nagy séta, kéz a kézben. Nincs annál szebb dolog a világon, mint szeretni, és szeretve lenni” – írta posztjában Csőzik László polgármester. 

Hogy kicsit hozzájárulhassunk a hangulat megteremtéséhez, vasárnap Valentin-napi korcsolyázás lesz a főtéren. Díszbe öltözik a főtér és a jégpálya is, ezzel búcsúzva Érdtől a szezonra. Délutántól a korizáshoz jó hangulatú zene szól majd, a Hütte akciókkal készül a vendégei számára. Ingyenesen lesz lehetőség egy óriási szívecske előtt szelfit készíteni, sőt, egy darab 10x15cm-es papírképet haza is lehet vinni.És ami még sosem volt, külön szelfi-ponttal készülnek a szervezők a négylábú kedvenceknek! A kutya szelfi-ponton a kutyákról egyedül, vagy akár a gazdáikkal együtt készítenek majd fényképeket emlékbe.

Kapcsoljunk ki néhány órára, és vasárnap búcsúztassuk el együtt a jégpályát és vele együtt a telet!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email