22_03_29_erdmost_nincskep

Megvannak Érd legjei

22_03_29_erdmost_nincskep

Megvannak Érd legjei

Kedden kora délután a Polgárok Háza közgyűlési termében adták át az Érd Város Legjei díjakat. A legkedveltebb szolgáltató a Gyógytorna Centrum Érd, a legkedveltebb vállalkozó a Dunai Horgászok Shop, a legkedveltebb vendéglátó pedig a Paris Gyros lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Környéke Ipartestület és az önkormányzat tavaly hirdette meg először – hagyományteremtő jelleggel a – helyi vállalkozások elismerését célzó – díjat “Érd Város Legjei” címmel, melyet a nagy sikerre való tekintettel idén is kiírtak.

Ezúttal a legkedveltebb szolgáltatóra, vállalkozóra és vendéglátóhelyre lehetett szavazni a Vegyélérdit facebook csoportban.

A legkedveltebb vállalkozó kategóriában 21 – a kiírásnak megfelelő – különböző jelölés és 1065 szavazat érkezett, a legtöbbet – 656-ot – a Dunai Horgászok kapta, második helyen – 129 szavazattal – a Pikto Color Kft., a harmadikon pedig a StopVill Villamossági üzlet zárt 112 vokssal.

Zvatt József, a Pikto Color Kft ügyvezetője elmondta, hogy családi vállalkozásként indultak 30 éve, festék kereskedéssel foglalkoznak. Szerinte a vállalkozásuk sikerének egyik titka az, hogy mindent szakszerűen csinálnak. Eleinte a nejével ketten dolgoztak, majd gyermekeik is csatlakoztak hozzájuk.

A legkedveltebb szolgáltató szavazásra 28 jelölés és 754 szavazat érkezett, végül a legtöbb szavazat – 219 – a Gyógytorna Centrum Érdre érkezett. Karsch Baeáta, vezető gyógytornászt kérdeztük: „Nagyon köszönjük a szavazatokat és mindent elkövetünk, hogy jövőre is elnyerjük majd ezt a díjat. Mi csak az igényeket próbáljuk meg kiszolgálni és ehhez igazítnai mindent. A fő tevékenységünk a gyógytorna, ezen belül rengeteg módszer van és folyamatosan továbbképezzük magunkat, hogy a legújabb módszerekkel, technikákkal tudjunk dolgozni.”

Ebben a kategóriában a második helyen a BC Cars Kft. végzett 116 szavazattal, a harmadikon pedig Dóra Testlaborja zárt 104 vokssal.

A legkedveltebb vendéglátóhelyre 32 jelölés és 1941 szavazat érkezett. A legtöbbet, a voksok közel harmadát, 659-et a Paris Gyros kapta, a második helyen 307 szavazattal a Bar coffee, a harmadikon 244 szavazattal pedig a Kaffa Kávéház végzett.

„Nagyon örültünk, hogy sikerült bezsebelnünk az első helyet. Ez egy családi vállalkozás, és szinte az egész család itt dolgozik. Már 9 éve működünk Érden. A törekvésünk az, hogy egy szeletnyi Görögországot idehozzunk. A legtöbb alapanyagot próbáljuk Görögországból beszerezni”- fogalmazott a büszke győztes, Paraszkevopulosz Paris, a Paris Gyros ügyvezetője.

„Nagyon hálásak vagyunk, hiszen mi fél éve nyitottuk meg az üzleteünket, így ez egy nagyon jó visszajelzés, hogy jó az, amit elgondoltunk. – mondta dr. Czira Csilla, a Kaffa Kávéház tulajdonosa, majd Lászka Patrik ügyvezető vette át a szót:  „Nagyon szerettünk volna egy jó helyet, ahol jó ételek vannak. Mi most végeztünk az egyetemen, és a Covid miatt a szakmában nem biztos, hogy el tudtunk volna helyezkedni, így jött az ötlet. Ötvöztük az újhullámos kávékonyhát a klasszikus tejszínhabos édes habos finomságokkal és az a célunk,hogy minden vendgég megtalálja, amire vágyik.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email