22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: szinte hibátlan hétvége az érdiektől

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: szinte hibátlan hétvége az érdiektől

Három arany- és egy ezüstérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói a hétvégén Cegléden rendezett Living Sport Kupán, ahol Ágai Zénó egyéniben és fiú párosban, míg Kis-Kasza Miklós és Ágai Zsombor fiú párosban győzött, Kis-Kasza pedig még egy ezüstérmet is szerzett Vetor Tamarával vegyespárosban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ágai Zénó az U15-ös korosztály egyéni versenyét úgy nyerte meg, hogy mindhárom ellenfelét szettveszteség nélkül múlta felül. Ebben a versenyszámban Kovács Marcell és Zsarnai Milán a főtábla első körében szenvedett vereséget.

Az U19-eseknél Ágai Zsombor és Kis-Kasza Miklós párosa mind a négy ellenfelét legyőzve lett aranyérmes, míg Kis-Kasza  Vetor Tamarával vegyespárosban két győzelemmel jutott döntőbe, de ott kikaptak az Ágai Zsomborékat a negyeddöntőben búcsúztató Kígyós Keán–Vetor Nikol kettőstől, így ebben a versenyszámban ezüstérmet szereztek. 

 

Eredmények, Living Sport Kupa, Cegléd
U15
fiú egyéni:
1. Ágai Zénó
fiú páros: 1. Ágai Zénó–Pető Balázs
U19
fiú páros:
1. Ágai Zsombor–Kis-Kasza Miklós
vegyespáros: 2. Kis-Kasza Miklós–Vetor Tamara; legjobb 8: Ágai Zsombor–Tóth-Kuthy Kinga

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email