aldozatsegito

Áldozatsegítő Pont nyílt Érden

aldozatsegito

Áldozatsegítő Pont nyílt Érden

Az Igazságügyi Minisztérium és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság között született együttműködési megállapodás keretében nyitotta meg kapuit Érden az Áldozatsegítő Pont.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dr. Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár és Latorovszky Gábor r. ezredes, Pest megye rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese látta el kézjegyével az érdi Áldozatsegítő Pont működéséről szóló együttműködési megállapodást 2022. január 10-én.

Az ünnepi megnyitón beszédet mondott dr. Varga Judit Igazságügyi Miniszter, dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, választókerületi elnök és dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Az Érdi áldozatsegítő pont a helyi rendőrkapitányság épületében kapott helyet. Közös cél az áldozati jogok szélesebb körű érvényesülése, az áldozatsegítés, az áldozatvédelem hatékonyabb megvalósulása, a bűncselekmények, illetve a tulajdon elleni szabálysértések áldozatai által elszenvedett társadalmi, erkölcsi, anyagi és érzelmi sérelmek enyhítése.

A két szervezet elkötelezett az áldozatsegítéssel kapcsolatos kölcsönös együttműködésben, a folyamatos kapcsolattartásban, az együtt gondolkodásban és a közös munkában. A cél mindkét fél számára: minél szélesebb körben ismertté tenni az áldozatsegítő tevékenységet, hogy a bajba jutottak, a szerencsétlenül járt emberek érezzék és tudják, gondjuk, problémájuk, sérelmeik megoldásában, feldolgozásában nincsenek egyedül. Merjenek segítséget kérni és tudják, van kihez fordulni (https://vansegitseg.hu)!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email