Sávlezárás és karambol az M0-áson

Az Útinform tájékoztatásszerint Az M0-s autóút déli szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 20-as km-nél a külső és a leállósávot néhány napra lezárták. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térégében pedig a 23-as km-nél egy személyautó kamionnal karambolozot.

Az M0-s autóút déli szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a kis Duna-híd előtt meghibásodott a dilatációs szerkezet. A 20-as km-nél a külső és a leállósávot néhány napra (a javítási munkálatok idejére) lezárták. Szintén a déli szektorban, de az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térégében a 23-as km-nél egy személyautó kamionnal karambolozott. A sérült járművek a külső és a leállósávot foglalják el, mellette két sávon, lassan araszolva halad a forgalom.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör