22_03_29_erdmost_nincskep

Felgyulladt a szeretet lángja is

22_03_29_erdmost_nincskep

Felgyulladt a szeretet lángja is

Meggyújtották a negyedik gyertyát a város adventi koszorúján. Az ünnepséget ezúttal nem a főtéren, hanem a Földrajzi Múzeum kocsiszínjében tartották, ahol a Bolyki Balázs Soul & Gospel Kórus adott koncertet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ezen a hideg késő délutánon megteltek a széksorok a Magyar Földrajzi Múzeum kocsiszínjében: kicsik és nagyok egyaránt eljöttek, hogy tanúi legyenek, ahogy felgyullad az utolsó gyertya lángja a város adventi koszorúján. Ez alkalommal Csőzik László polgármester és egy, a közönség soraiból érkező kisfiú gyújtotta meg a lángot (a nagy szél miatt elemes lámpás formájában), majd Bolyki Balázs és kórusa adott egy igazi karácsonyi koncertet.

Az érkezők a város vendégei voltak egy pohár forralt borra vagy teára és egy-egy szelet süteményre, ami nemcsak a jó hangulathoz járult hozzá, hanem át is melegített ebben a hideg időben – amire pedig az étel-ital, illetve a kihelyezett melegítők nem voltak képesek, azt megtette a közös éneklés és a jó hangulat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email