22_03_29_erdmost_nincskep

Rekordot döntött az Életfa

22_03_29_erdmost_nincskep

Rekordot döntött az Életfa

Novemberben az Életfa Csoport Egyesület volt a Civil Licit Érd jótékonysági árverés kedvezményezettje, amely minden várakozást felülmúlva és rekordokat döntögetve több, mint 2,2 millió forintot gyűjtött a hónapban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A környéken élő sajátos nevelési igényű gyermekekkel és családjaikkal foglalkozó szervezet napközijének fejlesztésére gyűjtött, ahol súlyosan és halmozottan sérült gyermekekkel foglalkoznak.

Az összegyűlt pénzből emellett fejlesztőeszközöket, matracokat és egy nagy speciális tükröt is vásárolnának, amellett, hogy a gyermekeknek ingyenessé tennék a kutya- és zeneterápiás foglalkozásokat.

Az Életfa egyébként már tavaly is részt vett a Civil Liciten, amikor decemberi kedvezményezettként több, mint másfél millió forintot gyűjtött, de ezt ezúttal jócskán felülmúlta.

Mint Mészáros Melinda, az Életfa alapító tagja az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában ismertette, a november 30-i, esti állapot szerint

2 millió 215 ezer forintot gyűjtöttek,

de több licit még nem zárult le.

Ismertette azt is, az árverés utolsó napján befolyt összegből az életfás családoknak vesznek tartós élelmiszereket, de hogy ez pontosan mekkora összeg, azt egyelőre nem tudta megmondani, mert néhány napot még várni kell az utalásokkal és az összegzéssel.

Mészáros Melinda kiemelte, eddig összesen

360 utalás történt, átlagosan 3500 forint értékben. Összesen 800, naponta pedig 26 ajánlat érkezett novemberben, azaz szinte minden órára jutott legalább egy licitálás.

„Voltak, akik horgoltak, varrtak, szappant főztek és rengeteg külsős felajánló is volt, de voltak olyan különleges felajánlások is, mint a siklóernyős tandemrepülés vagy teslás élményutazás. Viszont a legkülönlegesebb és legmeghatóbb felajánlások a gyerekektől jöttek”

– húzta alá Mészáros Melinda.

Az Életfa Csoport Egyesület után a Civil Licit Érd decemberi kedvezményezettje ezúttal rendhagyó módon nem egy civil szervezet, hanem a Szikra Tehetséggondozó Egyesület nemrég leukémiával diagnosztizált hétéves autista tagja, Piri Zsombor és családja. A részletekről ide kattintva olvashat!

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva tud csatlakozni!

A Civil Licit Érd csoportban bárki árverésre bocsáthat – az adminisztrátorok jóváhagyását követően – általa tulajdonolt terméket vagy szolgáltatást. Az árverésre bocsátott termék/szolgáltatás kapcsán kötelező feltölteni 2-3 db fényképet, megjelölni a kezdő licitet, és ha van, akkor villámárat, amivel azonnal megvásárolható a termék. Az aukció határidejét is fel kell tüntetni, ami maximum a meghirdetéstől számított 5 munkanap lehet. A licitben érdekelt nyertes vevő a vételi árral kapcsolatban vállalja, hogy a nyertes összeget közvetlenül az alapítvány bankszámlaszámára utalja, az erről szóló bizonylatot, elektronikus banki kivonatot, sms értesítésről szóló képmentést vagy egyéb igazoló dokumentumot bemutatja, vagy hitelt érdemlően bizonyítja az utalás megtörténtét – olvasható a csoport bemutatkozásában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email