22_03_29_erdmost_nincskep

Különleges kedvezményezett a decemberi liciten

22_03_29_erdmost_nincskep

Különleges kedvezményezett a decemberi liciten

Minden eddigi rekordot megdöntött novemberben a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen az Életfa Csoport, amely több, mint másfél millió forintot gyűjtött. Decemberben új kedvezményezettje van az akciónak és a nemrég leukémiával diagnosztizált 7 éves érdi autista fiút, Piri Zsombort támogathatjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, nemrég leukémiát diagnosztizáltak a Szikra Tehetséggondozó Egyesület 7 éves autista tagjánál, Piri Zsombornál, akinek felépüléséhez a családnak egy steril szobát kell építenie fürdőszobával.

Mint Zádori Henrietta, a Szikra alapító-elnöke az Érd FM 101.3-nak nemrég elmondta, tavaly 152 autista gyermeknek tudtak karácsonyi ajándékot venni és idén is elkezdték erre a gyűjtést, de végül karácsonyi ajándékok helyett Piri Zsombornak gyűjtenek.

De már nem csak a Szikra adománygyűjtő csoportjában, hanem a Civil Liciten is, melynek Piri Zsombor és családja a decemberi kedvezményezettje, akit a közösségi oldalon keresztül, illetve a termékliciteken befolyt összegekkel támogathatunk.

A „SZIKRA adomány gyűjtés” elnevezésű csoport ide kattintva, a Civil Licit Érd csoport pedig ide kattintva érhető el, de aki szeretne, a szülőknek közvetlenül is utalhat:

Számlaszám: Szeleczky Mira
11773425-02893422
Megjegyzés: Zsombiért

A nap folyamán beszámolunk a Civil Licit novemberi rekordjáról, illetve a decemberi részletekről is!

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email