szikra_zsombi

Különleges kedvezményezett a decemberi liciten

Minden eddigi rekordot megdöntött novemberben a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen az Életfa Csoport, amely több, mint másfél millió forintot gyűjtött. Decemberben új kedvezményezettje van az akciónak és a nemrég leukémiával diagnosztizált 7 éves érdi autista fiút, Piri Zsombort támogathatjuk.

Mint beszámoltunk róla, nemrég leukémiát diagnosztizáltak a Szikra Tehetséggondozó Egyesület 7 éves autista tagjánál, Piri Zsombornál, akinek felépüléséhez a családnak egy steril szobát kell építenie fürdőszobával.

Mint Zádori Henrietta, a Szikra alapító-elnöke az Érd FM 101.3-nak nemrég elmondta, tavaly 152 autista gyermeknek tudtak karácsonyi ajándékot venni és idén is elkezdték erre a gyűjtést, de végül karácsonyi ajándékok helyett Piri Zsombornak gyűjtenek.

De már nem csak a Szikra adománygyűjtő csoportjában, hanem a Civil Liciten is, melynek Piri Zsombor és családja a decemberi kedvezményezettje, akit a közösségi oldalon keresztül, illetve a termékliciteken befolyt összegekkel támogathatunk.

A “SZIKRA adomány gyűjtés” elnevezésű csoport ide kattintva, a Civil Licit Érd csoport pedig ide kattintva érhető el, de aki szeretne, a szülőknek közvetlenül is utalhat:

Számlaszám: Szeleczky Mira
11773425-02893422
Megjegyzés: Zsombiért

A nap folyamán beszámolunk a Civil Licit novemberi rekordjáról, illetve a decemberi részletekről is!

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email