22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsonyi ajándék helyett…

22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsonyi ajándék helyett…

Kézműves termékekkel az elmúlt években rendre karácsonyi ajándékokra gyűjtöttek a Szikra Tehetséggondozó Egyesület tagjai, akik idén karácsonyi ajándék helyett hétéves autista társuknak, a nemrég leukémiával diagnosztizált Piri Zsombornak gyűjtenek egy steril szoba kialakítására.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 „Tavaly 152 autizmussal élő gyermeknek sikerült karácsonyi ajándékot vásárolunk és idén is elkezdtük a gyűjtést, viszont az élet sajnos úgy hozta, hogy az egyik szikrás gyermekünk leukémiás lett és az anyukája írta, hogy egy steril szobára lenne szükségük”

– mondta el az Érd FM 101.3-nak Zádori Henrietta, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület alapító-elnöke, kiemelve, a csoport rögtön úgy döntött, hogy az árverés és a gyűjtés új célt szolgál és már Piri Zsombort támogatja.

Az alapító-elnök kitért rá, a steril szobát úgy kell hozzáépíteni a házhoz, hogy saját fürdőszobája is legyen, így egyelőre nem tudni, mekkora összegre van szükség, de az első nap már 303 ezer forintot sikerült gyűjteniük.

A hétéves Zsombort augusztus 6-a óta kezelik a hematológián. Sok kemoterápiás kezelésen van már túl viszont a daganatos sejtek nem csökkentek le időben, ezért transzplantációra lesz szükség, otthonukban pedig steril szoba kialakítására.

Mostantól a közösségi oldalon keresztül érkező támogatások, illetve a termékliciteken befolyt összegek Zsomborékat segítik. A „SZIKRA adomány gyűjtés” elnevezésű csoport elérhető itt, de aki szeretne, a szülőknek közvetlenül is utalhat:

Számlaszám: Szeleczky Mira
11773425-02893422
Megjegyzés: Zsombiért

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email