korosikdse

Kézilabda: az érdiek nyerték a szezon legfontosabb meccsét

Jó hajrájának köszönhetően kiélezett mérkőzésen nyerte 28-22-re a Ceglédi KKSE II-Abony elleni rangadót a Kőrösi KDSE érdi férfi kézilabdacsapata a Pest megyei másodosztályban, így az együttes négypontosra növelte előnyét a tabella élén.

A bajnokság legnagyobb rangadójára volt kilátás a Pest megyei férfi kézilabda másodosztályban, melynek 11. fordulójában a nyolc győzelemmel és egy vereséggel második helyen álló Ceglédi KKSE II-Abony a kilenc mérkőzés után százszázalékos Kőrösi KDSE-t látta vendégül.

A mérkőzést jól kezdték az érdiek, akik Kékesi Benjámin góljával a 14. percben már 6-3-ra is vezettek, de a hazaiak sem estek össze és hamar fordítottak, majd a szünetre is egygólos előnnyel vonultak (11–10).

A második félidőt viszont kiválóan kezdte a Kőrösi, amely hamar fordított. A ceglédiek ugyan próbálták tartani a lépést, de Balázs Tiborék két-háromgólos előnye egyre stabilabbá vált, végül az érdiek remekül hajráztak és 28–22-re megnyerték a szezon egyik legfontosabb mérkőzését, így már négy ponttal vezetik a bajnokságot.

A Kőrösi KDSE legközelebb december 4-én, 18 órától a Szigetszentmiklósi KSK harmadik számú csapatát látja vendégül a Treff Sportcsarnokban.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 11. forduló
Ceglédi KKSE II-Abony–Kőrösi KDSE 22–28 (11–10)
Legjobb dobók: Újhelyi T. 5, Ollári, Benkucs 4-4, ill. Veres M. 8, Balázs T., Cseh M. 7-7

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email