oltas_210302

Szépen fogynak a helyek a decemberi érdi oltásra

Mint beszámoltunk róla, december 4-én, 12-én és 18-án két oltóhelyet nyitnak meg a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben, amelynek főigazgatója a rendelő közösségi oldalán ismertette az oltakozók teendőit.

Bárány Zsolt bejegyzését azzal kezdi, az első, december 4-i 240 időpont néhány óra leforgása alatt elfogyott, míg a december 12-i napra is már csak közel száz szabad hely van.

A főigazgató kitért rá, a központi időpontfoglalási rendszer három hétre előre mutatja az időpontokat, ezért a december 18-i 240 időpont legkorábban november 27-én lesz látható.

Bárány Zsolt azt kéri, aki foglalása ellenére nem jön el, az munkaidőben hívja fel az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő telefonszámot, majd a név és a TAJ-szám bediktálása mellett a törölni kívánt időpontot, vagy e-mailben jelzi ezt hasonló tartalommal a titkarsag@erdirendelo.hu címre.

Ismertette azt is, időpontmódosítást nem tudnak végezni, ilyen esetben a jelentkezőnek az időpont lemondása után újra időpontot kell foglalnia.

FRISSÍTÉS (20.45): a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény tájékoztatása szerint a december 12-i napra is elfogytak az iőpontfoglalási lehetőségek.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata közösségi oldalán tudatta, hogy az oltóhelyeken kizárólag harmadik, emlékeztető oltást adnak be és csak a Pfizer vakcinája lesz elérhető.

Az oltás 8 és 18 óra között zajlik, óránként 24 lakost tudnak beoltani.

Jelentkezni központi időpontfoglalási rendszerben (https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas) a Romics „fül” alatt lehet mától.

A városvezetés azt kéri, az oltakozni kívánó lakos az időponthoz képest maximum 10 perccel korábban jelenjen meg és lehetőség szerint kitöltve vigye magával a hozzájáruló nyilatkozatot.  Amennyiben rendszeresen gyógyszert szed, érdemes azt felírni a nyilatkozat hátoldalára vagy egy papírra.

Azt kérik, lehetőleg egyedül érkezzen, kísérőt csak önállóan közlekedni nem képes beoltandó esetében engedhetnek be.

Megjegyezték, a decemberi tapasztalatokat összegezve döntenek a januári folytatásról.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email