22_03_29_erdmost_nincskep

Aradszki: Mennyibe került október 23-a Érden?

22_03_29_erdmost_nincskep

Aradszki: Mennyibe került október 23-a Érden?

Érdektelenségbe fulladt és a "kutyát" sem érdekelte Aradszki András országgyűlési képviselő szerint az október 23-ai ünnepség Érden. A FIDESZ-KDNP politikusa ezt sajtótájékoztatóján mondta, ahol beszélt arról is, hogy a koronavírus negyedik hullámában mennyire fontos, hogy mindenki oltassa be magát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aradszki beszélt arról is, hogy több százezres tömeg volt a Békemeneten, míg alig ezren vettek részt a baloldal rendezvényén.

Szót ejtett arról is, hogy Magyarország biztonságban van, mert Nyugat- és Dél-Európával szemben semmilyen körülmények között nem fenyegetik energiakimaradások. Kiemelte, Németországban is hasonló a helyzet, ott a katasztrófavédelem olyan tájékoztató filmet készített, amely arról szól, hogy az idősebb, egyedül élő polgárok hogyan tudnak védekezni több napig tartó energiakimaradás esetén. 

Arra is kitért, hogy a felek készen állnak a jövő évi minimálbérről és garantált bérminimumról szóló megállapodás aláírására. Kiemelte, a jövő évi 200 ezer forint minimálbér és a 260 ezer forint garantált bérminimum 20 százalékos növekedést jelent, amire az elmúlt években nem volt példa. 

Helyi ügyekkel kapcsolatban üdvözölte, hogy letették a Diósdon épülő kézilabda csarnok alapkövét, és hogy Érd 37 millió forintot nyert az illegális hulladék elleni küzdelemre a „Tisztítsuk meg az Országot!” projektben. Az akció keretein belül nyolc helyszínről 620 köbméter illegális hulladékot szállítanak el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email