22_03_29_erdmost_nincskep

Jól halad a nagy teljesítményű kábel fektetése

22_03_29_erdmost_nincskep

Jól halad a nagy teljesítményű kábel fektetése

Az időjárás viszonyokhoz és a munkaterületen jelentkezett, előre nem látható problémákhoz – vastag vasbetonrétegek feltörése – képest jól halad az építkezés a városunkban zajló kábel fektetésénél, már a III. ütem munkálatai folynak - tájékoztatott Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, nagy teljesítményű elektromos kábel az Érdre települt autóipari fejlesztőcég igényeit szolgálja majd ki. Az AVL Hungary már most 450 embert foglalkoztat, és még legalább ennyi munkavállalót kíván felvenni a jövőben a fejlesztéseknek köszönhetően.

A munkálatokat végző cég tájékoztatása szerint jelenleg is két csoport dolgozik. Amelyik a Béke tértől indult el a TESCO irányába már a III. ütemnél tart, a jövő héten már el is érhetik a célt, az AVL-t. A másik csoport, amelyik a Béke tértől indult az Ercsi út irányába rövidesen végez a II. ütemmel a Karolina úton az Alsó és a Felső út között.

A november 10. és 15. közötti időszakra a tervek szerint a Karolina út Felső út és Ercsi út közé eső szakasza marad. A komplett kábelfektető beruházás november 20-ig lezárulhat.

Mint arról korábban is beszámoltunk a kivitelező cég szinte kizárólag járdán és parkolóhelyeken keresztül vezette a kábelt, ahol közutat kereszteztek, ott a burkolat alatti átfúrással oldották meg a feladatot. 

A helyreállítás folyamatos, a tervek szerint december 15-ig ez is lezárulhat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email