22_03_29_erdmost_nincskep

Kábeltelepítés, négy ütemben

22_03_29_erdmost_nincskep

Kábeltelepítés, négy ütemben

Hétfőtől kezdődően nagy teljesítményű elektromos földkábelt telepítenek Érden, ezért a város néhány pontján felbontják a burkolatot. A beruházás négy ütemben valósul meg a Tóni csapástól a Mühlgang utcáig, és várhatóan október 29-én zárul - tájékoztatott Csőzik László polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érden már jó ideje zajlik egy nagyszabású fejlesztés, amelynek keretében a világ legnagyobb – belső égésű, hibrid, valamint elektromos – motorok és hajtásláncok fejlesztésével, tesztelésével foglalkozó vállalatcsoportjának hazai leánycége, az AVL Hungary Érdre telepíti vállalati központját és tesztbázisát. Az AVL 350 új munkahelyet teremt így Érden. A fejlesztés részeként hétfőtől a következő hetekben nagy teljesítményű elektromos kábel telepítésére kerül sor, a város néhány pontján burkolatbontással járó munkálatok zajlanak majd – írja közösségi oldalán a polgármester.

A beruházás szeptember 27-én indul, és négy ütemben valósul meg a Tóni csapástól egészen a Mühlgang utcáig. Az utolsó ütem a tervek szerint október 29-én zárul majd.

Az első ütem nyomvonala a Múzeum sétány Béke tér felőli végén, a parkoló mellett található járda és a Stop.shopnál lévő körforgalom között halad majd. Az első ütem munkálatai a Budai út közlekedését nem érintik.

Mivel a kábel fektetését úgy oldják meg, hogy átfúrnak az utak alatt, főleg a parkolásban adódhatnak nehézségek. A polgármester arra kéri a közlekedőket, hogy figyeljék a munkálatok ideje alatt a közterület-fenntartó által kihelyezett közlekedési táblákat.

A kivitelező és az ÉKFI arra törekszik, hogy minél kevésbé zavarja a kábeltelepítés Érd közlekedését.

A következő hetekben rendszeresen tájékoztatni fogják a lakosságot a várható változásokról.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email