22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékonysági koncerttel emlékeztek Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Jótékonysági koncerttel emlékeztek Törökbálinton

Nagy Józsefre, Törökbálint köztiszteletben álló díszpolgáráa emlékezett a helyi városvezetés a Lendvai Károly Férfikórussal és a Törökbálinti Cantabile Kórussal. A megemlékező koncert bevételét a Magyar Caritas törökbálinti szervezetének ajánlották fel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Elek Sándor, Törökbálint polgármestere közösségi oldalán beszámolt róla, Nagy József, Törökbálint város köztiszteletben álló díszpolgára, a Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség lelkipásztori kisegítője, a Lendvai Károly Férfikórus örökös elnöke és szóvivője, a testvérvárosi és testvérkórusi kapcsolatok elkötelezett előmozdítója és támogatója szeretett emléke előtt hajtottak fejet örök nyughelyénél.

Az megemlékezés mellett a Lendvai Károly Férfikórus és a Törökbálinti Cantabile Kórus közösen tartott jótékonysági koncertet a 2020-ban elhunyt Nagy József emlékére. A bevételt a szervezők a Magyar Caritas törökbálinti szervezetének ajánlották fel.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email