22_03_29_erdmost_nincskep

Az Életfáért folytatódik a gyűjtés

22_03_29_erdmost_nincskep

Az Életfáért folytatódik a gyűjtés

Egyhónapos kényszerpihenő után novemberben folytatódik a Civil Licit jótékonysági árverés, melynek aktuális kedvezményezettje második alkalommal az Életfa Csoport Egyesület.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Ömböli Ágnes, az Életfa Csoport Egyesület elnöke korábban lapunknak ismertette, a környéken élő sajátos nevelési igényű gyermekekkel és családjaikkal foglalkozó szervezet a Civil Liciten befolyt összegből azt a napközijét szeretné fejleszteni, ahol súlyosan és halmozottan sérült gyermekekkel foglalkoznak.

Az árverésen kapott támogatásból fejlesztőeszközöket, matracokat, egy nagy speciális tükröt szeretnének beszerezni, de a gyermekek számára a kutya- és zeneterápiás foglalkozásokat is ingyenessé tennék.

A liciten tavaly is részt vett az egyesület és ezúttal is felkészültek az anyukák, apukák, hiszen van, aki horgol, varr vagy éppen szappant főz, majd árverésre bocsájtja azt.

„Hónapok óta készülünk, karácsonyi díszeket készítenek az anyukák, táskákat varrnak és más fogyatékosokkal foglalkozó alapítványoktól, egyesületektől is hozunk termékeket. Az Érdi Habilitációs Központnak a kerámiáit például, vagy a biatorbágyi Fészek Csillag Alapítványt is említhetem”

– ismertette az ÉrdMost.hu-nak Ömböli Ágnes.

Az Életfa Csoport Egyesület Facebook oldalát böngészve többet is megtudhatnak az egyesületről. Ha pedig bármilyen kérdésük van a tevékenységüket vagy a licitet illetően, bátran írhatnak az eletfa.erd@gmail.com email címre.

Aki pedig a liciten szeretne segíteni, annak nem kell mást tennie, mint belépni a Civil Licit Érd Facebook csoportba és árverésre bocsájtani termékét vagy szolgáltatását.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva tud csatlakozni!

 

A Civil Licit Érd csoport működése nem változott. A csoportban bárki árverésre bocsáthat – az adminisztrátorok jóváhagyását követően – általa tulajdonolt terméket vagy szolgáltatást. Az árverésre bocsátott termék/szolgáltatás kapcsán kötelező feltölteni 2-3 db fényképet, megjelölni a kezdő licitet, és ha van, akkor villámárat, amivel azonnal megvásárolható a termék. Az aukció határidejét is fel kell tüntetni, ami maximum a meghirdetéstől számított 5 munkanap lehet. A licitben érdekelt nyertes vevő a vételi árral kapcsolatban vállalja, hogy a nyertes összeget közvetlenül az alapítvány bankszámlaszámára utalja, az erről szóló bizonylatot, elektronikus banki kivonatot, sms értesítésről szóló képmentést vagy egyéb igazoló dokumentumot bemutatja, vagy hitelt érdemlően bizonyítja az utalás megtörténtét – olvasható a csoport bemutatkozásában.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email