22_03_29_erdmost_nincskep

Különös kegyetlenséggel

22_03_29_erdmost_nincskep

Különös kegyetlenséggel

Emberölés áldozata lett tavaly Érden egy 47 éves férfi. A rendőrök 18 óra múlva, augusztus 9-én elfogták a két elkövetőt, akik egy fővárosi kórház melléképületében csöveztek. Később kiderült: volt egy felbujtójuk is, a ház tulajdonosnője. A nyomozást most lezárták, az ügyet átadták az ügyészségnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról korábban már írtunk, 2020. augusztus 8-án kapott bejelentést a rendőrség egy érdi ház tetőterében talált holttestről. A 47 éves férfi emberölés áldozata lett, a tettes(ek) után hajtóvadászat indult. Két férfi jött számításba, a csavargó életmódot folytató, első körben csak keresztnevükön ismert, szökésben lévő elkövetőket 18 órával később, 2020. augusztus 9-én éjszaka fogták el egy fővárosi kórház melléképületében.

Az alkalmi munkákból élő Cs. Sándor és V. Kálmán beismerték a bűncselekményt. Indokként személyes sérelmükkel hozakodtak elő, azt akarták végérvényesen lerendezni, ezért támadtak az ágyában alvó férfire. Ütötték, szurkálták, majd sorsára hagyták, a férfi pedig belehalt sérüléseibe.

A rendőrök később megállapították, hogy Cs. Sándort és V. Kálmánt a ház 42 éves tulajdonosa bujtogatta arra, hogy verjék meg az áldozatot. E. Anita azt kérte a két férfitől, hogy akár erőszakkal is vegyék rá a kiköltözésre nemkívánatossá vált lakótársát. Ennek érdekében elhitette velük, hogy a későbbi áldozat megerőszakolta őt, és meztelen képeket osztott meg róla az interneten. E. Anita ugyanakkor azt állította: ő csak azt kérte, hogy beszéljenek vele, verésre, erőszakra nem buzdította a két elkövetőt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg is letartóztatásban lévő Cs. Sándor és V. Kálmán ellen a védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének, illetve E. Anita ellen a felbujtóként elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email