22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: könnyed sikerrel továbbra is az élen

22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: könnyed sikerrel továbbra is az élen

Hazai pályán aratott újabb győzelmet a Kőrösi KDSE férfi kézilabdacsapata a Pest megyei másodosztály alapszakaszában. Balázs Tibor játékos-edző együttese az Erdőkertesi SE elleni 36-23-as sikerrel továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a bajnokságot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az utolsó helyen, még pont nélkül álló Erdőkertesi SE-t látta vendégül a Treff Sportközpontban a Kőrösi KDSE felnőtt férfi kézilabdacsapata a Pest megyei másodosztály alapszakaszának hatodik fordulójában.

Az öt mérkőzés után továbbra is százszázalékos mérleggel a tabella élén álló házigazda már a mérkőzés elején többgólos előnyt dolgozott ki, majd a szünetre már 20-11-es előnnyel vonulhatott. A fordulás után sem tudott zárkózni a sereghajtó és bár először csak a 46. percben volt tízgólos a differencia (31-21), a házigazda érdiek végül magabiztos, 36-23-as győzelmet arattak.

A Kőrösi KDSE legeredményesebb játékosa ezúttal Veres Máté lett 9 találattal, de Balázs Tibor is nyolc góllal vette ki a részét az újabb győzelemből. Az érdiek október 31-én a Vecsés SE második csapatának vendégeként lépnek pályára.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, alapszakasz
Kőrösi KDSE – Erdőkertesi SE 36-23 (20-11)
A KKDSE gólszerzői: Veres M. 9, Balázs T. 8, Kocsis K., Cseh M. 4-4, Hagymási, Gyöngyösi 3-3, Tóth Bence 2, Tóth Balázs, Grósz, Jomran 1-1.

A Kőrösi KDSE fiú kézilabdacsapata a serdülő harmadosztály F-csoportjának 5. fordulójában az Üllői VKSK SE-t látta vendégül hazai környezetben. Firnicz József együttese nem sok esélyt hagyott az egy győzelemmel és három vereséggel álló vendégeknek, hiszen a Kőrösi már a félidőben 20-13-ra vezetett, majd a második félidőben is remek teljesítményt nyújtva 34-24-re nyert a Kőrösi KDSE, amely a két pont megszerzésével a negyedik helyre jött fel a tabellán.

Fiú serdülő III. osztály, F-csoport, 5. forduló
Kőrösi KDSE – Üllői VKSK SE 34-24 (20-13)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email