22_03_29_erdmost_nincskep

Hamarosan karrierexpo

22_03_29_erdmost_nincskep

Hamarosan karrierexpo

45 kiállítási standdal és közel kétezer állásajánlattal várja szeptember 9-én, a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban Budapest Főváros Kormányhivatala az álláskeresőket. A rendezvényre látogatók a nap folyamán zajló pódiumbeszélgetéseken hasznos munkaerő-piaci információkhoz is juthatnak

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkaadókat és az munkavállalókat, elhelyezkedési lehetőségeket kínáljon a regisztrált álláskeresők számára és egyúttal segítse a munkáltatók munkaerő-igényének kiszolgálását.

Több mint ezer látogatót vár idén is Budapest Főváros Kormányhivatala az állásbörzére, ahol 45 kiállító standnál, közel kétezer állásajánlat közül válogathatnak a diplomás, szakképzett, illetve végzettséggel nem rendelkező, elhelyezkedni szándékozó felnőtt álláskeresők. Budapesten mintegy 8500 bejelentett üres álláshelyet tart nyilván a kormányhivatal, amelyből az építőipari foglalkozásokhoz továbbá a vendéglátó-ipari, és a szolgáltatási szektorhoz kapcsolódó üres álláshelyek száma jelentős.

A rendezvényre látogatók a nap folyamán zajló pódiumbeszélgetéseken hasznos munkaerő-piaci információkhoz is juthatnak. A rendezvény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható 9-16 óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email