karrierexpo

Hamarosan karrierexpo

45 kiállítási standdal és közel kétezer állásajánlattal várja szeptember 9-én, a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban Budapest Főváros Kormányhivatala az álláskeresőket. A rendezvényre látogatók a nap folyamán zajló pódiumbeszélgetéseken hasznos munkaerő-piaci információkhoz is juthatnak

A rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkaadókat és az munkavállalókat, elhelyezkedési lehetőségeket kínáljon a regisztrált álláskeresők számára és egyúttal segítse a munkáltatók munkaerő-igényének kiszolgálását.

Több mint ezer látogatót vár idén is Budapest Főváros Kormányhivatala az állásbörzére, ahol 45 kiállító standnál, közel kétezer állásajánlat közül válogathatnak a diplomás, szakképzett, illetve végzettséggel nem rendelkező, elhelyezkedni szándékozó felnőtt álláskeresők. Budapesten mintegy 8500 bejelentett üres álláshelyet tart nyilván a kormányhivatal, amelyből az építőipari foglalkozásokhoz továbbá a vendéglátó-ipari, és a szolgáltatási szektorhoz kapcsolódó üres álláshelyek száma jelentős.

A rendezvényre látogatók a nap folyamán zajló pódiumbeszélgetéseken hasznos munkaerő-piaci információkhoz is juthatnak. A rendezvény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható 9-16 óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Május 22-én, vasárnap délután ismét több száz jól öltözött motoros száll nyeregbe, hogy részt

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email