22_03_29_erdmost_nincskep

Módosul a lezárás időtartama

22_03_29_erdmost_nincskep

Módosul a lezárás időtartama

Felújítják a törökbálinti M7 feletti gyalogos-kerékpáros hidat, azonban nem várt nehézségek miatt a Köztársaság tér és a Jókai Mór utca közötti szakaszon a híd közforgalom előli lezárásának időtartama módosul. A forgalomkorlátozások várhatóan 2021. szeptember 30-ig fennmaradnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a Colas Közlekedésépítő Zrt. között létrejött vállalkozási szerződéses megállapodás értelmében 2021. május 5. és 2021.november 1. között felújítják a törökbálinti M7 feletti gyalogos-kerékpáros hidat. A rekonstrukciós munkálatok során felmerült nem várt nehézségek miatt a Köztársaság tér és a Jókai Mór utca közötti szakaszon a híd közforgalom előli lezárásának időtartama módosul. Az érvényben lévő forgalomkorlátozások várhatóan 2021. szeptember 30-ig fennmaradnak

Ez idő alatt a gyalogos forgalom a 300 méter távolságban található Kazinczy Ferenc utcai felüljárót veheti igénybe. A forgalomkorlátozás meghosszabbítása a projekt befejezési határidejét nem befolyásolja.
A felújítás során az M7 autópálya forgalmát ideiglenes sávzárásos forgalomterelés mellett, csúcsidőszakon kívüli napi munkavégzésekkel ütemezve korlátozzák. A korlátozások menetirányonként egy forgalmi sávot érintenek és előreláthatóan 10 munkanapig tartanak.

A munkavégzés tervezetten munkanapokon 7:00 és 17:00 között zajlik majd. Minden zajjal járó munkafolyamatot 8:00 és 16:00 közötti intervallumra időzít a vállalkozó.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email