22_03_29_erdmost_nincskep

Velence: az önkormányzati strandok látogathatók

22_03_29_erdmost_nincskep

Velence: az önkormányzati strandok látogathatók

Az önkormányzati tulajdonú strandok vízminősége kifogástalan a hatósági ellenőrzések alapján, így azok mindegyike látogatható - tette közzé Facebook-oldalán Velence önkormányzata. Gárdonyban és Agárdon is több strand nyitva tart, vízminőségük kifogástalan.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának hatósági vízmintái határérték túllépéseket mutatnak két velencei magánkézben lévő strandon (erről itt írtunk). Ugyanezek a vizsgálatok ugyanakkor azt is megállapították, hogy Velencén jelenleg az összes önkormányzati tulajdonú strand vízminősége az elvégzett hatósági vizsgálatok alapján kifogástalan – írják.

Az önkormányzat nyugodt szívvel ajánlja fürdőzésre az Északi Strandot, a Tóbíró Strandot, a Plázs 44 strandot, és a Tóparty strandot.

Olvasói kérdésre hozzáteszik: tudomásuk szerint a Korzó esetében sem emelt kifogást a Kormányhivatal, de erről semmiféle értesítést nem kaptak.

 

Gárdony önkormányzatának tájékoztatása szerint az elmúlt napok szélsőséges időjárási viszonyai miatt vált alkalmatlanná a fürdőzésre az agárdi Napsugár Strand és a Tini Strand vize. Reményeink szerint a szennyező anyagok tóba való bejutását előidéző heves esőzések elmúltával a helyzet rendeződik, és ezeken a strandokon is élvezhetik a Velencei-tó vizét – írják.

Az önkormányzat alábbi fürdőhelyeket javasolja, amelyek kifogástalan vízminőséggel várják a strandolni vágyókat:

– Park Strand Agárd

– Sirály Strand Gárdony

– Panoráma Partszakasz Gárdony

– Tó-Party Rendezvénystrand Gárdony

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email