22_03_29_erdmost_nincskep

Felmérik, hány patkány van Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Felmérik, hány patkány van Érden

Jövő héten kezdődik és augusztus közepéig tart az a felmérés, amiben azt vizsgálják, hogy Érd város közigazgatási területén a közterületek és a csatornahálózat vonatkozásában mennyire számít városunk patkányoktól fertőzött területnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ennek céljából zárt szerelvényekben (etetőládákban) irtószert nem tartalmazó, úgynevezett monitor kockák kerülnek kihelyezésre – közölte az önkormányzat.

Felhívták a figyelmet, hogy a kihelyezett etetőládák  egészségre veszélyes anyagot nem tartalmaznak, sorszámmal ellátottak és elhelyezésük dokumentált, ezért arra kérik a lakosságot, hogy a kihelyezett etetőládák épségére fokozottan ügyeljenek, azokat a monitoring pontról elmozdítani TILOS!

A felmérés befejezése után a kiértékelést követően történik a célzott vegyszeres kezelés. A felmérés lényege, hogy megelőzzüé a környezet felesleges vegyszerterhelését.

***

Érd önkormányzata az egész város területén megelőző rágcsálómentesítést végez. A védekezés a közterületeken és a csatornahálózatokban zajlik negyedévente, előre ütemezetten. De, hogy mit tegyünk, ha patkányt látunk, IDE kattintva olvashatja el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email